Naslovnica Vijesti Izbori 2015.

Prljavo o Lalovcu: na plakatu objavili da je Jugoslaven

Na Sisačkoj cesti dva su velika plakati s tobožnjim izvodom iz matične knjige rođenih Borisa Lalovca i na kojima se navodi da je Lalovac po nacionalnosti Jugoslaven
03. studenoga 2015. u 07:00 300 komentara 34720 prikaza
plakat
Foto: Privatni album

U samom finišu kampanje za parlamentarne izbore posegnulo se i za prljavom kampanjom koja gađa na najniže strasti i svodi se, praktički, na prebrojavanje krvnih zrnaca. U VI. izbornoj jedinici, gdje je prvi na listi koalicije Hrvatska raste ministar financija Boris Lalovac, osvanuli su plakati na kojima se Lalovca napada po nacionalnoj osnovi.

Na Sisačkoj cesti dva su velika plakata s tobožnjim izvodom iz matične knjige rođenih Borisa Lalovca i na kojima se navodi da je Lalovac po nacionalnosti Jugoslaven te da mu se otac i majka zovu Obrad i Jasminka.  

Inače, premijer Zoran Milanović danas se žestoko obrušio na šefa HDZ-a i na one koji su u Lalovčevoj izbornoj jedinici postavili plakate na kojem za Lalovca pišu da je Jugoslaven i imputiraju da je cijela njegova obitelj sprska, a obrušio se i na voditelja TV emisije Bujica jer su emitirali reportažu iz jednog hostela u Republici Srpskoj odakle korjene vuče Boris Lalovac.

– Istražuju mu se geni i krvna zrnca, a u takvoj emisiji gostuje predsjednik HDZ-a, koji se nije usudio kandidirati ovdje u Zagrebu, makar govori kajkavski kao i ja. Nije se usudio ni izaći na javnu debatu, on se naprosto skriva od javnosti u mišjoj rupi – rekao je Milanović. 

>> Lalovac najavio rast BDP-a minimalno 2 posto: Mi ostvarujemo ono što govorimo. Mi ne dajemo lažna obećanja

ZDRAVI ZUBI
Bolesti desni mogu izazvati čak i infarkt!

A1 izdvaja za Vas

  • prasoje:

    nije jugosloven, već čisti srbin iz tkz. republike srpske

  • kresotomico:

    Lalovac je hercegovački Srbin, tata mu je iz Tjaništa, ali to je manje bitno, mene zanima zašto Lalovac uništava poreznicu Anu Marčetu koja je otkrila kružne prijevare? Hm, možda zato jer je otkrila da je u tim mutnim poslovima i Krešo Milanović.

  • filipzg2003:

    Neka se zna tko je i što je.Čekamo plakate za Milanovića, Opačićku, Grčića,....,.... i ostale. Hvaljen Isus i Marija.