Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno djelo

Privedeni radi prodaje droge na području Vukovara, Vinkovaca i Osijeka

Zapljena 6,5 kilograma heroina
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
17.01.2018.
u 10:32

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno i oduzeto 115 grama heroina, 2 grama kokaina, 25 grama marihuane, 29 tableta „Suboxone“ i vaga za precizno mjerenje.

Nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja policija PU Vukovarsko-srijemske privela je pet osoba koje se sumnjiče da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Prema navodima policije privedeni su 38-godišnjak iz Osijeka, 42-godišnjak iz Vinkovaca, 44-godišnjak iz Vinkovaca, 57-godišnjak iz Vinkovaca te 57-godišnjak iz Vukovara.

- Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako su se navedene osobe bavile preprodajom opojnih droga heroin i kokain na području Vinkovaca, Vukovara i Osijeka, navode iz PU.  

Dodaju i kako je tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno i oduzeto 115 grama heroina, 2 grama kokaina, 25 grama marihuane, 29 tableta „Suboxone“ i vaga za precizno mjerenje. Navedene osobe su uz kaznenu prijavu predane pritvorskom nadzorniku nakon čega im je sudac istrage odredio istražni zatvor.

Postupajući po  operativnim aktivnostima policijski službenici su u cilju suzbijanja konzumiranja droga na području Vinkovaca, Županje, Vukovara i Otoka prekršajno prijavili osam osoba. Oduzeta je i manja količina tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga te manja količina opojne droge marihuana.

Komentara 1

Avatar crv od porculana
crv od porculana
16:46 17.01.2018.

uvesti smrtnu kaznu svim dilerima, toliko ima drveća za objesiti bolesnu gamad.,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije