Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT NA CESTI

Poginuo 67-godišnji biciklist na kojeg je naletio vozač furgona

prometna nesreća, biciklist
Marijan Susenj/PIXSELL
16.01.2018.
u 10:45

Nesreća se dogodila jučer između naselja Donja Dubrava i Đelekovec

Poznati su detalji prometne nesreće između naselja Donja Dubrava i Đelekovec u kojoj je jučer oko 17 sati poginuo 67-godišnji biciklist.

U PU međimurskoj kažu da 44-godišnjak s područja grada Koprivnice, koji je upravljao teretnim automobilom (furgonom) čakovečkih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodio zavoju, mraku i vozilu ispred, pa je izlaskom iz zavoja na ravnom dijelu ceste prednjim desnim dijelom vozila udario u bicikl s kojim je u istom smjeru upravljao 67-godišnjak s područja općine Legrad.

Nažalost, biciklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

- Za vrijeme vožnje na cesti noću vozač bicikla nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom - kažu u policiji koja će protiv 44-godišnjeg vozača podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Komentara 3

IV
ivoovi
08:27 16.01.2018.

Ne znam za detalje ovog slućaja ali biciklisti se ponašaju kao da su sami na cesti. Neosvijetljeni i nevidljivi po noći bauljaju cestama a kad se nešto dogodi onda se uvijek krivi vozača vozila. Zašto policija ne kontrolira vozače bicikla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije