Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Priveden muškarac osumnjičen za ubojstvo 45-godišnjaka u Oroslavju, sakrivao se u šumi

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
09.09.2022.
u 09:59

"Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u suradnji s nadležnom PU Krapinsko-zagorskom poduzima daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti počinjenja ovog kaznenog djela", navodi se u priopćenju

Policija je privela oko 9 sati ujutro muškarca kojeg sumnjiči za ubojstvo 45-godišnjaka u Oroslavju, potvrđeno je za Večernji list. Osumnjičeni je navodno uhićen u obližnjoj šumi.

1/7

Podsjećamo, u četvrtak navečer dogodilo se ubojstvo u Tvorničkoj ulici u Oroslavju, stotinjak metara od kuće u kojoj je živjela žrtva. Mještani su bili ispričali novinarima kako je 45-godišnjaka ubio sumještanin koji je potom pobjegao s mjesta ubojstva.

O slučaju se ranije oglasilo i Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

"Dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu, uz stručnu pomoć policijskih službenika PU Krapinsko-zagorske, u Oroslavju je tijekom noći 8. na 9. rujna 2022. provela očevid zbog smrti oštećenika, muške osobe (1977). Osnovano se sumnja da je riječ o kaznenom djelu ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona.

 Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika izdala je uputnicu za prijevoz mrtvog tijela na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku te je izdala nalog za obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti. Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, u suradnji s nadležnom PU Krapinsko-zagorskom, poduzima daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti počinjenja ovog kaznenog djela", navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

VIDEO: Komunikacijski stručnjak Božo Skoko o smrti kraljice i budućnosti monarhije

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:11 10.09.2022.

Sad će ga pritvoriti na mjesec dana dok oni utvrđuju činjenice,onda zaključuju da je ubojica ima olakotnu okolnost,bio je pijan i " neubrojiv"i na kraju ga puštaju na slobodu,tobože"uvjetno" i riješen problem,i da,eventualno neka novčana kazna i to je to,kao da je učinio prometni prekršaj,a ne ubio čovjeka.Eto,tako funkcionira naše pravosuđe,sramota,fuj!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije