Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Preminuo 9-godišnji dječak kojeg je u Oroslavju udario kamion

U prometnoj nesreći na Labinštini poginuo motociklist
Nel Pavletic/PIXSELL
09.09.2022.
u 09:49

Očevidom je utvrđeno da je upravo devetogodišnji dječak na biciklu skrivio prometnu nesreću

U Klaićevoj bolnici preminuo je devetogodišnji dječak koji je stradao u petak navečer u sudaru s teretnim vozilom. Osnovna škola Oroslavje potvrdila je to za Zagorje.com.

Prema izvješću policije u petak navečer nešto prije 21h na Stubičkoj cesti u Oroslavju dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je 34- godišnji vozač teretnog vozila naletio na dijete koje je tom cestom upravljalo biciklom.

Očevidom je utvrđeno da je upravo devetogodišnji dječak na biciklu skrivio prometnu nesreću budući da je vozio krivim prometnim trakom odnosno u suprotnom smjeru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije