Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIV NEPOZNAT

Zločin u Oroslavju: Muškarac ubijen kod vlastite kuće

Foto: Zagorje.com
1/2
09.09.2022.
u 08:44

Policijski očevid je u tijeku

Sinoć se u Oroslavju dogodilo teško ubojstvo. Žrtva je muškarac (45), koji je ubijen u Tvorničkoj ulici, stotinjak metara od svoje kuće u kojoj je živio sam.

Mještani su ispričali za Zagorje.com kako ga je ubio sumještanin koji je pobjegao s mjesta ubojstva. Kako neslužbeno doznaju, ubojica je nesretnog muškarca ubio nožem.

1/7

Glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar potvrdio je za Večernji list da postoji sumnja na ubojstvo i da se zločin dogodio u četvrtak navečer. Napomenuo je da za više informacije kontaktiramo sa Županijskim odvjetništvom u Zagrebu jer su oni obavljali očevid na mjestu zločina.

O slučaju se oglasilo i Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

"Dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu, uz stručnu pomoć policijskih službenika PU Krapinsko-zagorske, u Oroslavju je tijekom noći 8. na 9. rujna 2022. provela očevid zbog smrti oštećenika, muške osobe (1977.). Osnovano se sumnja da je riječ o kaznenom djelu ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona.

Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika izdala je uputnicu za prijevoz mrtvog tijela na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku te je izdala nalog za obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti. Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u suradnji s nadležnom PU Krapinsko-zagorskom poduzima daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti počinjenja ovog kaznenog djela", navodi se u priopćenju ŽDO u Zagrebu.

Tragedija je potresla zajednicu.

– U šoku sam, nemam riječi. Ovo je još jedna tragedija u nizu koja je pogodila naše mjesto – rekao je gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić za 24sata.

VIDEO: Komunikacijski stručnjak Božo Skoko o smrti kraljice i budućnosti monarhije

Ključne riječi

Komentara 2

VI
VisAVis2
09:21 09.09.2022.

Jes sam lijepo predlagao, zabranit i noževe i sjekire!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije