Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jovanović tvrdi:

"Pritiskom na policiju J. Kosor i Karamarko zamagljuju afere"

jovanović
Arhiva VL
05.03.2010.
u 18:40

Nagodbu grada Rijeke i "Tržnice", temelja kaznene prijave, Jovanović je ocijenio pravim primjerom zaštite imovine grada.

Kaznena prijava protiv gradonačelnika Vojka Obersnela i suradnika politički je pritisak na policiju i DORH i služi zamagljivanju afera koje pritišću HDZ te problema u kojima je Hrvatska – ponovio je jučer na konferenciji za novinare stranaka koalicije "Tvoja Rijeka", koja je na vlasti u gradu, Obersnelov zamjenik Željko Jovanović. Dodao je da se time želi stvoriti umjetna ravnoteža između HDZ-a i SDP-a u raščišćavanju korupcije u stranačkim redovima.

Nagodbu Rijeke i "Tržnice", temelja kaznene prijave, Jovanović je ocijenio pravim primjerom zaštite imovine grada. Zahtjeve za njegovu ostavku na funkciju predsjednika Nacionalnog vijeća za suzbijanje korupcije zbog izjava o političkim pritiscima komentirao je tvrdnjom da su njegovi postupci motivirani obranom interesa Riječana, a posebno kad su ugroženi političkim nalozima premijerke Jadranke Kosor i ministra Karamarka.

Komentara 8

IN
Internet.
19:39 05.03.2010.

Sada je samo dodatno pitanje da li laprdanja ovog retarda dolaze od Željka Jovanovića kao zamjenika gradonačelnika ili Željka Jovanovića saborskog zastupnika koji je na čelu jedne saborske komisije (suzbijanje korupcije) ? Barem se na taj način izgovarao kada su mu to pitanje novinari postavili ! I kako bi bilo i može li se danas izjasniti o \"slučaju Rončević\" za koji je više nego očito da su mu upravo njegovi gadovi dodatno uz Mesića, ako ne i on osobno napakirali ?

BA
bakota
19:49 05.03.2010.

ovaj gdin.Jovanovic lupa kao i ostali politicari HRVATSKE JADNA LI NAM DRZAVA ako je taj kr...n prijedsjednik nacionalnog odbora za sprijecavanje korupcije....ma nas gradjane interesira gdje su KUNICE.... VOJKANE ???KAD ON TO TAKO DOBRO CUVA ... A SAMOM IZIJAVOM POTVRDUJEDUJE DA ZNA VISE O KOSORICI KARAMARKU I OSTALIM AFERAMA A NISTA NE PRIJAVLJUJE JER I NJEGOVI PAJTASI IMAJU PRSTE UMIJESANE ALI KOMUNJARE SU SOCIJALNE LOPOVE BRANE DA BI MOGLI I SAMI KRASTI IMA LI I JEDAN POLITICAR U HR DA ZNA RECI ISTINU I DA JE KONKRETAN SVI SU ISTI SVI KRADU I JEDAN DRUGOGA STITE .... KATASTROFA KATASTROFA KATASTROFA.........

OB
-obrisani-
19:29 05.03.2010.

SDP vrši pritisak na institucije vlasti, neka se ne bune i neka državno odvjetništvo odradi posao prema pojedincima u SDP koji su lošim odlukama oštetili državu i zamraćili lovu za sebe a sad se kriju iza partije! PLJUC

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije