Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Pripremite se na niz poskupljenja i redukcije: Stručnjaci od zime najavljuju brutalno više račune

03.06.2022.
u 23:21

Što se tiče rekordnog poskupljenja naftnih derivata koje se prema nekim procjenama očekuje od utorka, premijer Andrej Plenković još je u četvrtak najavio da će Vlada donijeti odluke koje bi trebale ublažiti rast cijena, a jučer je objasnio da će se to dogoditi na sjednici u ponedjeljak, nakon što resori gospodarstva i financija proanaliziraju situaciju s obzirom na promjene cijena na mediteranskom tržištu.

Ključne riječi

Komentara 71

AB
abfotokeramika
11:17 04.06.2022.

Slava ukranini

HU
Hubrvi
09:17 04.06.2022.

Citajuci komentare i naslov toga clanka nemoze se oteti dojmu, da je smak svijeta blizu. Za sve im je kriva Vlada, pa onda Ukrajina, pa EU i tko zna tko sve ne. Placu za Dinarom i Yugoslavijom, jer im je eto Dinar bio bolji od Eura ili barem isti. Pojavljuju se "strucnjaci" svih mogucih profila, koji " sve znaju", pa znaju tocno, sto ce se dogoditi krajem godine. I sve se svodi na to, kako nas je vlada prodala Brüsselu, kako nas je EU opljackala i svakodnevno pljacka. Mora se covjek cuditi koliko gluposti i podmuklost, ali i podlosti se roji u glavama tih "komentatora i novinara". To su ti navijaci i sljedbenici velikih "ekonomskih i pravnih strucnjaka', Grmoje i Ahmetovicke.

KO
koraknaprijed
00:06 04.06.2022.

Zasto u Hrvatskim portalima, uključujući ovaj, čim netko prognozira nešto negativno i protiv Hrvatskog naroda, postaje STRUCNJAK I UGLEDAN? Jadno i prozirno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?