Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Primorac se obratio Sinjanima

Primorac: Mene nitko ne drži u šaci

primorac
Jerko Blajić/VLM
08.12.2009.
u 15:31

Mene nitko ne drži u šaci. Ja želim služiti samo Gospodinu i svome narodu - rekao je predsjednički kandidat obraćajući se Sinjanima.

SINJ - Ako ne dođu čisti, čestiti mladi ljudi, koji nemaju nikakve opterećenosti prošlošću, Hrvatske nema sreće. Hrvatska je umrežena s lijeve i desne strane, uopće nije važno tko je na vlasti. Ljudi imaju obveze prema drugima, zaradili su novac nečasno i nije lako kao takav graditi Hrvatsku. Mene nitko ne drži u šaci. Ja želim služiti samo Gospodinu i svome narodu - istakao je dr. Dragan Primorac obraćajući se Sinjanima kao kandidat za predsjednika RH.

Nakon Sinja posjetio je Otok Dalmatinski i mjesnu osnovnu školu, Trilj, školu i GZ Čaporice, Imotski, Vrgorac i Livno.

Komentara 19

BR
brtljtica
02:33 09.12.2009.

Ja sam inače vjernik i desničar, ali ova estradizacija koju provodi D. Primorac je nevjerojatna. Onaj TKO JE VJERNIK NEMA POTREBE SVIMA NATURIVATI NA NOS DA JE VJERNIK, OSIM AKO TO NIJE. Čemu tolika potreba???????? Zašto jednostavno nije postao dioio klera. Niti jedan ozbiljan znastvenik se ne bi ovoliko ponižavao. Zar mi zbilja moramo znati kada je Dragan Primorac zagrlio Gospu ili KADA JE HOSTIJA UŠLA U NJEGOVA SVETA USTA. PA DA LI VI ČUJETE NJEGA: JA ŽELIM SAMO SLUŽITI GOSPODINU- majke mi moje ako je on normalan. Psihički poremećena osoba s osobnom iluzijom znanstvenika- klerikalca

OB
-obrisani-
11:28 09.12.2009.

Osim onih kji ga financiraju ,a sam bog zna tko su ti. Toliko mutnog i netransparentnog kandidata hrvatska nije imala u svojoj 20 godišnjoj povijesti.

IV
ivibu
20:09 08.12.2009.

Brrrrrr mene je ovoga Primorca pomalo strah ,ako bude predsjednik izvadit ce nam svima krv , spermice,dnk i bris nosa i grla usput otiske prstiju ruku i nogu i stolicu naravno jooooj forenzika ce nas satrat. Zato glasajte za Mira jerbo Miro je nas covik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije