Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavite se!

Prilika za networking i besplatne edukacije stižu u Osijek

poslovni.hr
Foto: Thinstock
15.10.2014.
u 08:00

Poslušajte besplatne edukacije Algebre, CEPOR-a, HT-a, Crowe Horwatha i drugih

Poslovni dnevnik pokrenuo je Poslovni uzlet početkom ove godine, u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH dr. Ive Josipovića. Riječ je o cjelogodišnjem projektu koji je namijenjen promociji i podršci malih i srednjih poduzetnika i obrtnika.

Nakon što je Poslovni dnevnik sa svojim besplatnim edukacijama obišao Jastrebarsko, Zagreb i Pregradu, besplatne edukacije, ali i prilika za umrežavanje, ostvarivanje kontakata i druženje stižu i u Osijek!

Dosadašnje tri uspješne edukativne manifestacije okupile su velik broj malih i srednjih poduzetnika i obrtnika, kojima se, kako kažu, svidjelo što su radionice profesionalne i kreativne, a posebno im se sviđa interakcija predavača s polaznicima.

Mnogi su u manifestacijama Poslovnog uzleta prepoznali priliku za networking, šansu da predstave svoj biznis ili obrt kolegama, potencijalnim partnerima, te su osim za učenje, manifestaciju iskoristili i za razmjenu iskustava s ostalim poduzetnicima i obrtnicima. 

Poduzetnici i obrtnici u Osijeku će imati mogućnost 12. studenoga 2014. na Poljoprivrednom fakultetu (Kralja Petra Svačića 1d) besplatno poslušati predavanja stručnjaka o EU fondovima, internet marketingu, upravljanju troškovima, izradi poslovnog plana itd.

Neke od edukacija su:
CEPOR, Mirela Alpeza  Prijenos poslovanja – kako prebroditi kritičnu fazu razvoja obiteljskih poduzeća?
ALGEBRA, Robert Babić EU fondovi - velika prilika za financiranje malog i srednjeg poduzetništva
ALGEBRA, Marko Hrnjak Što internet marketing može učiniti za vaše poslovanje?
Ministarstvo Poljoprivrede, Davorka Hajduković Investicijski zamah sredstvima za ruralni razvoj EU (predstavljanje mjera za ruralni razvoj)

Prijavite se na edukacije i panel diskusiju, osvježite svoje znanje i ostvarite nove kontakte!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije