Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u vrbovcu

Mladi vatrogasac izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine i na mjestu poginuo

Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći u Vrbovcu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
01.11.2022.
u 13:01

Mladić je potom sletio s kolnika i udario u rub mosta odvodnog kanala te smrtno stradao, dok je 68-godišnji vozač drugog vozila zadobio teške ozlijede.

Zagrebačka policija iznijela je detalje jučerašnje prometne nesreće u Vrbovcu u kojoj je jedna osoba preminula a jedna teško ozlijeđena.

Do nesreće je došlo oko 8:30 sati u Vrbovcu u Bjelovarskoj ulici kada je 19-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke Alfa Romeo zagrebačkih registarskih oznaka izgubio nadzor nad vozilom. "Uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te naletio na teretni automobil marke Citroen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 68-godišnjak" stoji u priopćenju.

Mladić je potom sletio s kolnika i udario u rub mosta odvodnog kanala te smrtno stradao, dok je 68-godišnji vozač drugog vozila zadobio teške ozlijede.

Foto: Facebook/Screenshot

DVD Donje Dvorišće na svojoj se Facebook stranici oprostilo od 19-godišnjeg Davida Mandića koji je bio dugogodišnji član tog DVD-a.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
pancozs
13:50 01.11.2022.

I što sad, treba žaliti budalu koja je poginula radi neprilagođene brzine? Sreća da nije ubio nekog drugog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije