Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Priključi se uspješnom timu ZŠEM-ovaca

ZŠEM
Foto: PR FOTO
1/18
PR
Autor
PR članak
05.04.2016.
u 08:30

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je vodeća hrvatska poslovna škola koja nudi tri preddiplomska programa iz područja ekonomije i managementa, poslovnog prava i ekonomije i poslovne matematike i ekonomije, dvogodišnji diplomski studij ekonomije i jedanaest jednogodišnjih MBA specijalizacija.

ZŠEM ima izrazito razvijene sustave mjerenja ishoda učenja, individualni pristup i podršku svim studentima, semestralne evaluacije zadovoljstva studenata i zaposlenika, stalnu suradnju s poslovnom i akademskom zajednicom kroz organizaciju konferencija i događanja, aktivne Centre u okviru raznih djelatnosti te uhodanu praksu investiranja u obrazovanje i usavršavanje svih svojih nastavnika i nenastavnog osoblja.

Sustavnim ulaganjem u kvalitetu u svim segmentima svog djelovanja postao je međunarodno prepoznat, što ga diferencira od ostalih poslovnih škola, a najviše ga diferencira AACSB akreditacija, kojom je prvi i jedini u Hrvatskoj, u klubu od 5% AACSB akreditiranih poslovnih škola u svijetu među kojima su Stanford, Harvard, Columbija, Bocconi, LSE i mnoga druga prestižna sveučilišta.

94% ZŠEM-ovaca prvi posao pronalazi tijekom ili kroz godinu dana po završetku studija, a ZŠEM-ovi alumni rade u 25 zemalja diljem svijeta. Ovu visoku brojku pripisujemo stalnom osluškivanju potreba tržišta rada i prilagođavanju svih naših studija upravo tome. Nedavno organizirane konzultacije poslodavaca i kreatora studijskih programa ZŠEM-a imale su za cilj unaprijediti komunikaciju između obrazovanja i gospodarstva te pospješiti zapošljavanje mladih.

 

Naime, u sklopu projekta „Unapređenje kvalitete studijskih programa ZŠEM-a u okviru HKO-a“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, zajedno s partnerima Hrvatskom udrugom poslodavaca i Tehničkim veleučilištem Zagreb, održane su konzultacije s poslodavcima čiji je cilj poboljšanje i prilagođavanje studijskih programa potrebama tržišta rada.

Sam cilj konzultacija je identificiranje potreba poslodavaca i usmjeravanje profesora prilikom kreiranja studijskih programa koji se usklađuju s potrebama koje zahtjeva tržište rada i s najvišim standardima kvalitete u obrazovanju. Krajnji je cilj projekta unaprjeđenje kvalitete studija ZŠEM-a kako bi odgovarao potrebama tržišta rada te kako bi studenti po završetku studija posjedovali znanja i vještine koje su potrebne poslodavcima.

ZŠEM nije samo poslovna škola, ZŠEM je mala, ali produktivna međunarodno orijentirana zajednica koja u svakom svojem segmentu njeguje kulturu izvrsnosti.

Priključi nam se i upiši ZŠEM!

Prijamni se održava 9. travnja, PRIJAVI SE!

Želite prijaviti greške?