Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Prijetio smrću policajcima koji su ga privodili zbog nasilja u obitelji

policija, leš, mrtvo tijelo (1)
Igor Kralj/Pixsell
10.08.2012.
u 08:44

Mladić (22) policiji je prijavljen zbog obiteljskog nasilja, a kada su ga došli privesti, napao je policajce te jednog od njih udario

Policijska ophodnja PU vukovarsko-srijemske intervenirala je sinoć na poziv obitelji iz Ostrova pokraj Vinkovaca zbog prijetnji i nasilničkog ponašanja 22-godišnjaka. No, kada su ušli u kuću, vidjeli su vidno alkoholiziranog 22-godišnjaka koji je odbio postupiti po zapovjedi dvojice policajaca te ih je vrijeđao, a potom i napao jednog od policajaca udarivši ga.

I policajci i napadač lakše su ozlijeđeni. Tijekom privođenja u prostorije policije 22-godišnjak je prijetio smrću policijskim službenicima, priopćila je jutros policija.

Pijani i nasilni 22-godišnjak zadržan je u policiji do otrežnjenja, nakon čega će u prijepodnevnim satima uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji biti doveden u Prekršajni sud u Vinkovcima, a potom će biti kriminalistički obrađen zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela napada na službenu osobu i prijetnje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Darko zg
Darko zg
11:45 10.08.2012.

utrpajte mu još pokušaj silovanja policajca,i drogu.malo če mu biti za ovo za što ga optužujete tri-četiri godine zatvora..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije