Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alarmantno stanje

Prijeti nestašica mesa, Hrvati odustaju od proizvodnje, domaće teladi gotovo više nema

18.04.2023.
u 23:15

Tek sad kad su cijene žitarica pale zbog zatrpanosti europskog tržišta ukrajinskom pšenicom, i ratari su probudili i shvatili kako ratarstva nema bez stočarstva. A cijene su zapravo počele divljati i šest mjeseci prije rata u Ukrajini, i to isključivo kao posljedica špekulacija

Komentara 29

Avatar Tayberry
Tayberry
06:23 19.04.2023.

Koliko vidim po komentarima barem na ovu temu, mi volimo za svoje probleme okrivljavati druge a da se ni ne pokušamo priupitati jesmo li si za to krivi makar malo SAMI SEBI. Hoće li me netko sad uvjeriti da nam dugo godina već nisu smrdile krave, ovce i koze, kokoši a o svinjama da i ne govorimo??? I još su k tome, mukale, kokodakale, blejile i roktale!! Hoće li mi netko reči da nije istina da čim netko najavi gradnju farme odmah se nađu dežurni čitatelji smjerova vjetra, nacrtaju njegovu ružu i koriste svoj trijumfalni argument kako će zbog stajskog smrada biti nemoguće živjeti kilometrima uokolo. Na moru slična situacija. Ribogojilište će zagaditi more, otjerati kupaće, uništiti turizam.Uz to još, farmeri i drugi poljoprivrenici su nam godinama bili samo lopovi koji samo primaju poticaje a da ništa ne rade i nemaju baš nikakvih troškova proizvodne, pa na nama samo zarađuju svoje Mercedese i vile na moru, pa zašto bi im ih mi plačali kad je strano/uvozno jeftinije?? I U ČEMU JE ONDA SADA PROBLEM????

ZP
Zabranjen pristup
23:27 18.04.2023.

Kako nebi odustali kad je teze svinju uzgajati u RH nego dobiti putovnicu za africku djecu

YO
yopi
23:44 18.04.2023.

Stize zoharetina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije