Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz protesta

Skinuo se na sudu pa gol šetao po Puli

Pula
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
02.09.2014.
u 12:51

Kako je Mihael Silađi ispričao za Glas Istre, skinuo se iz protesta i očaja jer mu je Prekršajni sud izrekao novčanu kaznu od 2000 kuna zbog rada na crno, a nema novca da ju plati

Protiv 39-godišnjeg Mihaela Silađija iz Medulina, koji je u ponedjeljak na Prekršajnom sudu u Puli pred djelatnicima skinuo sa sebe svu odjeću i ostavio je ondje, a potom je potpuno gol krenuo rivom do Glasa Istre da bi novinarima ispričao zašto je to učinio. Nakon toga je uhićen, policija je podnijela prijavu zbog kršenja javnog reda i mira, a zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana na istom sudu na kojem se razodjenuo, protiv njega je podnijet optužni prijedlog.

Kako je Silađi ispričao za Glas Istre, skinuo se iz protesta i očaja jer mu je Prekršajni sud izrekao novčanu kaznu od 2000 kuna zbog rada na crno, a nema novca da ju plati jer su i on i supruga nezaposleni. Prisiljen je, ispričao je, raditi na crno kako bi prehranio obitelj. Ako ode u zatvor, smatra, imat će smještaj, hranu i odjeću, a za djecu i ženu će se, ispričao je, država pobrinuti, da ih zbrine kada to on kao suprug i otac nije uspio.

>>Izgubili okladu, goli šetali gradom pa završili na policiji

>>Djevojka ocu slučajno poslala svoju golu fotografiju, evo kako je on reagirao

Komentara 5

NE
neboiznadzagreba
14:26 02.09.2014.

Meni kao građaninu njegov čin nije povrijedio moralne osjećaje , ali ih je povrijedilo ekonomsko ogolijevanje cjelokupnog stanovništva Hrvatske za koje nitko nije i neće biti kažnjen .

DU
Deleted user
15:30 02.09.2014.

Na kraju je ovaj pošten čovjek uhapšen, i proglašen za luđaka, dok se lopovi koji su opljačkali, i njega i svih nas, u ovoj državi smatraju uglednicima..Dokle!

OB
Objektivno...
14:52 02.09.2014.

Dođe mi da čim zatopli odem pred osječki sud i skinem se gol iz protesta da iz solidarnosti prema "prekrečenom Osječaniku" u čiji ured je zaposlena kćer suca upozorim hrvatsku javnost i institucije kako se u osječkoj "Palači "pravde"" doslovno sa više sloja koreksa kreče odluke vijeća koje ne pašu zapošljavanju kćeri jednog županijskog suca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije