Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz protesta
Povratak na članak

Skinuo se na sudu pa gol šetao po Puli

Kako je Mihael Silađi ispričao za Glas Istre, skinuo se iz protesta i očaja jer mu je Prekršajni sud izrekao novčanu kaznu od 2000 kuna zbog rada na crno, a nema novca da ju plati

Komentari 5

NE
neboiznadzagreba
14:26 02.09.2014.

Meni kao građaninu njegov čin nije povrijedio moralne osjećaje , ali ih je povrijedilo ekonomsko ogolijevanje cjelokupnog stanovništva Hrvatske za koje nitko nije i neće biti kažnjen .

VL
DU
Deleted user
15:30 02.09.2014.

Na kraju je ovaj pošten čovjek uhapšen, i proglašen za luđaka, dok se lopovi koji su opljačkali, i njega i svih nas, u ovoj državi smatraju uglednicima..Dokle!

VL
OB
Objektivno...
14:52 02.09.2014.

Dođe mi da čim zatopli odem pred osječki sud i skinem se gol iz protesta da iz solidarnosti prema "prekrečenom Osječaniku" u čiji ured je zaposlena kćer suca upozorim hrvatsku javnost i institucije kako se u osječkoj "Palači "pravde"" doslovno sa više sloja koreksa kreče odluke vijeća koje ne pašu zapošljavanju kćeri jednog županijskog suca...

VL
BR
brodludjaka
16:30 02.09.2014.

Zato sudovi imaju previše i još nisu naučili da svoje presude donose pravilno. Nekim djeliteljima pravde očito pravda nije na prvom mjestu.

VL
Avatar Croa Croica
Croa Croica
18:28 02.09.2014.

Stanovništvo u Hrvatskoj dijeli se na: Tajkune, Dajkune i Nemakune...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.