Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goli pehisti

Izgubili okladu, goli šetali gradom pa završili na policiji

golac
Rueters
18.06.2010.
u 18:11

Dvojica pripitih Osječana nisu odoljela okladi od tisuću eura. - Prvo se on skinuo, a onda i ja. Pa riječ je bila o tisuću eura, tko se ne bi za taj novac prošetao gol?!

Dvojica Osječana nisu odoljela okladi od tisuću eura pa su se kao od majke rođeni prošetali Ulicom Martina Divalta. Oni su se, naime, u četvrtak oko 23 sata kladili s vlasnikom jednoga osječkog kafića u toj ulici da će svaki dobiti po 500 eura ako se goli prošeću od lokala do Srijemske ulice preko obližnjega kružnog toka. To su i planirali učiniti, a kada su svukli odjeću sa sebe i krenuli prema Srijemskoj ulici, naišla je policijska ophodnja i uhitila ih pedesetak metara od mjesta gdje su pristali na neobičnu okladu.  

Moj kolega je gol bježao


– Prvo se on skinuo, a onda i ja. Pa riječ je bila o tisuću eura, tko se ne bi za taj novac prošetao gol?! Bili smo “cuga” i uistinu sam mislio da ćemo uspjeti, no policija je baš tada naišla. Stajao sam pred njima gol, a dečki iz kafića dotrčali su i donijeli mi odjeću. Moj je kolega počeo bježati pa ga je policija morala malo natjeravati takvog golog, no na kraju su i njega uhvatili – priča nam jedan od sudionika, zgodan, crn i visok 27-godišnjak iz Sarvaša nedaleko od Osijeka kojega smo jučer zatekli odjevenoga u lokalu u kojem je večer prije izgubio okladu. On je, kao i njegov tri godine mlađi prijatelj iz Osijeka, odmah uhićen te odveden u policijsku postaju, gdje su zadržani do jutra. Zatekli smo ga dok je u novinama čitao tekst kako su se neki mladići u Tvrđi, u starom dijelu Osijeka, usred špice skinuli goli za samo 90 kuna, što je naš sugovornik doživio kao nelojalnu konkurenciju.

– Bih li to ponovio? Sada ne bih jer sam izgubio okladu, a dobit ću još i novčanu kaznu. Da smo se uspjeli vratiti do kafića kako smo se dogovorili, a da nas policija nije uhitila, sada bih bio bogatiji. Ovako, nisam siguran da ću se ponovno na taj način zabavljati, no nikad se ne zna jer sam i prije znao imati takve poteze, i to ne zbog oklada – priznaje 27-godišnjak.

Skinuo se za djevojku

Sličan slučaj u Osijeku se dogodio prije mjesec dana. Tada je policija uhitila mladića koji je bez odjeće, samo s “martama” na nogama, hodao od Sjenjaka prema središtu grada. On je, kako doznajemo, to učinio zbog oklade s djevojkom u koju je bio zaljubljen. Djevojka je njemu i još jednom mladiću obećala kako će biti u vezi s onim koji se gol prošeta gradom. Zaljubljeni mladić to je i učinio, a jedino što je dobio bila je prekršajna prijava.

Komentara 38

DV
djon vejn
18:38 18.06.2010.

Svaka cast;koji carevi!!!bolje i to nego razbijati,tuci se itd.....Kada nekoga budu \"ubijali\" policija neci biti u krugu od 5 km!steta sto niste uspjeli barem bi nesto zaradili.

OB
-obrisani-
18:56 18.06.2010.

kreteni ...samo kod nas to moze biti nekome duhovito..

OB
-obrisani-
23:38 18.06.2010.

Imali su sreće da nisu usput bili naguženi bar na ulici Što se poslije dešavalo na policijskoj stanici? E, to neznamo Dragi golači, ako ste bili seksualno eksploatirani, javite nam svakako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije