Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRELA

Čeh nestao na dasci za jedrenje, pokrenuta potraga

Brod pomorske policije u kanalu sv. Ante u Šibeniku
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
08.08.2022.
u 20:24

Odmah po dojavi poduzete su mjere traganja u koje su uključeni policijski službenici Policijske postaje Makarska, Postaje pomorske policije te Lučka kapetanija i Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje - navode iz policije.

Makarska policija dobila je dojavu o nestaku 50-godišnjeg Čeha koji je zadnji puta viđen u ponedjeljak popodne na dasci za jedrenje u mjestu Brela oko 100 metara od obale.

- Večeras je oko 18.30 Policijska postaja Makarska zaprimila prijavu nestanka 50-godišnjeg državljanina Češke koji je na crvenoj dasci za jedrenje viđen oko 17.00 sati u mjestu Brela, Punta rata, na udaljenosti od oko 100 m od obale nakon čega mu se gubi trag. Odmah po dojavi poduzete su mjere traganja u koje su uključeni policijski službenici Policijske postaje Makarska, Postaje pomorske policije te Lučka kapetanija i Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje - navode iz policije.

VIDEO: Gorivo će od ponoći biti znatno jeftinije, provjerite nove cijene

Komentara 1

TO
TORQUEMADA
09:04 09.08.2022.

Česi su poznati provokatori mora i vlastite sudbine. Potpuni zaljubljenici u plovila svih vrsta i veličina, oni izazivaju prirodne sile i zakone logike i opreza otiskivanjem na luftićima, daskama i manjim jedrilicama prema pučini, kao da su potekli iz tradicionalno pomorske nacije s velikim morem i dugim iskustvom svakovrsne plovidbe. Pitanje koje se nameće jest do kada ćemo snositi goleme troškove spašavanja posljedica njihova smjelog egzibicionizma?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije