Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema sigurnije kuće

Nema sigurnije kuće u Hrvatskoj: Policajac Željko ima tri kćeri policajke i zeta policajca

08.08.2022.
u 14:04

Najstarija Željka (31) radi u interventnoj policiji, Nikolina (28) u aerodromskoj policiji, a najmlađa Margarita (20) s ocem je u Policijskoj postaji Ivanec. Zet je također interventni policajac . – Na ratište sam stigao kad nije bilo vojske jer tada još nismo bili priznati kao država. Puno toga je u obrani domovine bilo na leđima policije. Tada su policajci koji su se vraćali s ratišta u očima ljudi bili heroji – kaže Željko. Prošao je cijeli Domovinski rat, sva ratišta Hrvatske, uključujući i Vukovar, gdje se iz obruča uspio izvući nekoliko dana prije pada grada heroja. Nakon Domovinskog rata nastavio je raditi u PU varaždinskoj. O odabiru svojih kćeri kaže da je to bila njihova odluka.

Komentara 22

PE
Perspektivan
16:11 08.08.2022.

Svi upali na akademiju preko veze.

ML
Mladjan
16:33 08.08.2022.

Ima li neko u državnoj službi, da nije došao po vezi.

PH
Petarstijena-HR
16:36 08.08.2022.

Neka vas ne zavarava policijska uniforma...Postoje kuće koje imaju člana u policiji,a gdje se krade država i proračun u svih šesnaest...,i gdje takve kuće stvaraju nered kao nitko drugi...,te kršenje svih zakona i propisa...Ne priznajem tu struku,sve dok se ne uvede srednja policijska škola u trajanju od 4.g,sve ostalo je bezvrijedno komentirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?