Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALIO SE DOBITKOM

Prijatelj mu ukrao dobitni listić dok je častio ekipu u kafiću

'karlovac sportska kladionica super sport..,200308 snimila kristina stedul-fabac'
'kristina stedul-fabac'
21.08.2010.
u 17:25

Hvalio se da je zaradio gotovo 1500 kuna i pokazivao listić kladionice kada mu ga je jedan od poznanika istrgnuo iz ruke

OSIJEK - Bez dobitnog listića od 1454 kune ostao je 24-godišnjak iz Osijeka. On je, naime, u četvrtak oko 23.20 sati dobitak na kladionici slavio u kafiću Valentino u Stepinčevoj ulici. Poznanicima se hvalio da je zaradio gotovo 1500 kuna i pokazivao listić kladionice "Supersport" kada mu ga je jedan od njih istrgnuo iz ruke. Mladić je tražio svoj listić natrag, no ovaj mu ga nije dao nego je otišao iz kafića. Kada ga je policija našla, već je unovčio listić.(kh/VLM)

Ključne riječi

Komentara 8

PE
PeterBeardsley
18:21 21.08.2010.

pravi prijatelj nema što...

OB
-obrisani-
19:34 21.08.2010.

A ja ću opet o jezku, rode. O kakvoj je ekipi reč koju je nesuđeni srećnik častio? Šta je zapravo značenje ove posuđenice (ekipa) u našem jeziku (zajedničkom, po meni, ili vašem posebnom, po vama, nema veze).? Da li je ekipa postala sinonim za družinu? Ako da, otkada i gde? Tamo gde sam ja, naime, još uvek nije to slučaj.

Avatar BABAMACA
BABAMACA
18:13 21.08.2010.

ko umije njemu dvije kanite se prijatelja i prijateljica kod nas kazu kad izgubis ne trazi kad nadjes ne kazi u danasnje vreme moramo dobro paziti a sta da ja pricam o tome valjda znate sta vam je ciniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije