Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad nožem

Učenik petog razreda nakon svađe ubo vršnjaka iznad srca

bodež
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
20.01.2018.
u 19:49

Ravnatelj Osnovne škole Vladimira Nazora Bruno Matotek kaže da se dječaci prije nisu sukobljavali

Na autobusnoj stanici u Pribislavcu pokraj Čakovca učenik petog razreda nožem je u petak nakon nastave ubo vršnjaka i ozlijedio ga. Zahvaljujući debeloj jakni i odjeći nož nije prodro duboko.

Ozljeđivanju je prethodila svađa između učenika. Ravnatelj Osnovne škole Vladimira Nazora Bruno Matotek rekao je da po završetku nastave učenici često znaju ostati duže na izvannastavnoj aktivnosti i igrati nogomet u pratnji učitelja tjelesne i zdravstvene kulture u Društvenom domu.

- Tako su htjeli i jučer, pa su odlučili pitati učitelja mogu li ostati nakon nastave i igrati nogomet. Učitelj je rekao kako mora odraditi peti i neka odu kućama jer ga nemaju gdje pričekati, a vani je već počeo padati mrak. Učenici su inzistirali i nagovarali učitelja na igranje nogometa i rekli kako će ga oni pričekati da završi s nastavom u centru Pribislavca. Otišli su u obližnji dućan kako bi kupili nešto za pojesti i sjeli na autobusnu stanicu. U određenom trenutku stigao je dječak, također učenik petog razreda, koji tog dana nije bio na nastavi i započeo svađu sa svojim vršnjakom - ispričao je za portal emedjimurje Matotek i dodao da se dječaci prije nisu sukobljavali.

Dječak koji je prišao vršnjaku izvadio je rasklopivi nož i ubo ga u područje iznad srca i pobjegao, a ozlijeđeni je dječak otrčao u trgovinu u kojoj je radila njegova sestrična koja je pozvala Hitnu pomoć i policiju. Škola je uključila i psihologa, defektologa i pedagoga, a policija nastavlja istragu.

Komentara 14

MA
max32
20:10 20.01.2018.

a bice cigani kakvi

Avatar Idler 3
Idler 3
21:27 20.01.2018.

Pogađam, ideju v 5. razred i meju 17 let >;-))

UV
Uvjekprotiv
21:24 20.01.2018.

nacmanjina tamnije puti koji lice na prekodrinske susjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije