Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravio se mrtav

Preživio i pariški i napade 11. rujna u SAD-u: 'Ovo u Parizu je bilo tisuću puta gore'

pucnjava, pariz, teroristi, francuska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.11.2015.
u 22:06

Ranjen je u nogu, ali se uspio odvući do ulice gdje mu je u pomoć priskočio francuski novinar

Matthew je 36- godišnji muškarac koji se izvukao iz ralja terorista u pariškom napadu u Bataclanu praveći se mrtav. 

Upucan je u nogu nakon čega je hinio da je mrtav i izbjegao smrt tako što je uspio odvući se do izlaza dok su teroristi punili svoje oružje. Novinar francuskog Le mondea Daniel Psenny uočio ga je i priskočio mu u pomoć odvukavši ga na sigurno. S njim je bio još jedan muškarac, ispričao je svoju priču Amerikanac upravo za Le monde. 

Ovo je Amerikancu drugi teroristički napad koji je preživio. Živu glavu izvukao je i iz napada na World Trade Center u New Yorku 11. rujna 2001. godine, piše Independent. 

"Puzao sam centimetar po centimetar, a kada sam osjetio da me netko vuče, nisam ni pogledao tko je, samo sam pomislio i vjerojatno izgovorio: Volim te, moj anđele!

Matthew je u Pariz došao na koncert, a s njim je trebala doći i njegova supruga. Ipak, ostala je kod kuće jer nisu uspjeli pronaći dadilju. 

"Pretrčao sam pola Manhattana 11. rujna, ali ovo što sam proživio u Parizu bilo je tisuću puta gore!"

>>Priveden 'izviđač' Islamske države koji je sudjelovao u odabiru lokacija za napad u Parizu

>>Navijač preživio Heysel i napad u Parizu, a bio je tri metra od terorista!

Komentara 11

HO
horton
23:19 21.11.2015.

Naravno da je njemu ovo gore, kad je u New Yorku bio na sigurnom, a ovdje je upucan.

MG
mgerbec2
22:58 21.11.2015.

mačor iliti mačka s devet života

Avatar ivek
ivek
00:53 22.11.2015.

francuske tajne sluzbe i kanska film industrija dobro suradjuju,, 8 terorista se raznjelo...di su ti snimci mrtvi terorita,,u blizin mora bit dijlovi tijela ii rupa u asfaltu,,,razvaljeni objekti,,,tam di je poginulo na koncertu 124 ,, ne mogu svatit u takk malom prostoru da je stal 1500 ljudi,,,lazima nikad kraja,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije