Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U turskoj

Priveden 'izviđač' Islamske države koji je sudjelovao u odabiru lokacija za napad u Parizu

pucnjava, pariz, teroristi, saint denis
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.11.2015.
u 08:50

Turska policija navodno je na obližnjoj autocesti privela dvojicu Sirijaca zbog sumnje da ih je tzv. Islamska država poslala kako bi osigurali siguran prolaz 'izviđaču' lokacija

Turska policija privela je Belgijanca marokanskog podrijetla zbog sumnje kako je izviđao lokacije za terorističke napade tzv. Islamske države u Parizu 13. studenog, javlja Guardian.

Muškarac (26) je zadržan u luksuznom hotelu u Antaliji, no službene potvrde zasad još nema.

Turska policija navodno je na obližnjoj autocesti privela dvojicu Sirijaca zbog sumnje da ih je tzv. Islamska država poslala kako bi osigurali siguran prolaz 'izviđaču' lokacija.

Istovremeno, Turska je deportirala grupu Marokanaca privedenih u istanbulskoj zračnoj luci zbog sumnje na povezanost s Islamskom državom.

>> Stupanj uzbune za Bruxelles podignut na najvišu razinu

Komentara 2

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
10:28 21.11.2015.

svo zlo dolazi iz turske..ehheheh

Avatar pesimist
pesimist
09:21 21.11.2015.

Sve neoženjena bagra do 30 godina koja sebi nije sposobna stvorit obitelj, lako je "povalit" zarobljenu ženu, ajde budi muškarac pa zavedi stoko nesposobna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije