Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOVAC

Prevrnuo se čamac s četiri maloljetnika: Trojica u bolnici, jedan nije isplivao na obalu

Visovac
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.03.2018.
u 20:52

U potragu su osim policije uključeni i članovi Hrvatske gorske službe spašavanja, a okolnosti nesreće još nisu poznate.

Čamac u kojem su bila četvorica maloljetnika, prevrnuo se u subotu oko 18 sati kod otočića Visovac na rijeci Krki, trojica su uspjela isplivati na obalu, a za jednim se intenzivno traga, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Nakon prevrnuća plovila trojica maloljetnika uspjela su doplivati do samostana na Visovcu i prevezeni su u šibensku bolnicu.

Za četvrtim maloljetnikom je pokrenuta opsežna potraga. U nju su se uz policiju, uključili i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanje (HGSS), vatrogasci, lokalno stanovništvo i djelatnici Nacionalnog parka Krka, rekla je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Za sada nisu poznate okolnosti prevrnuća čamca na Krki. Kako neslužbeno doznaje lokalni portal ŠibenikIN, nestao je 16-godišnji mladić iz Laškovice.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar zagorac2
zagorac2
04:32 25.03.2018.

jako zalosno, jos jedan mladi Hrvatski zivot nestao, jako zalosno - volim te moj Hrvatski narode i dusa mi place za ovom mladosti i ne mogu zamislit kako se osjecaju roditelji, Bog vas blagoslovio i dao vam mir jer vase se djete nalazi u Nebu i pazi na vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije