Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Bugarskoj

Prevrnuo se autobus koji je prevozio djecu s ljetovanja, najmanje 12 ozlijeđenih

Nova.bg/Screenshot
14.08.2022.
u 22:47

Mnogi prolaznici su se zaustavljali kako bi pomogli unesrećenima do dolaska vozila Hitne pomoći, pet ekipa Vatrogasnih jedinica i pet ekipa MUP-a Bugarske.

U Staroj Zagori u Bugarskoj, 217 km od glavnog grada Sofije, prevrnuo se autobus srpskih tablica koji je prevozio djecu. U nesreći je više osoba zadobilo ozlijede.

Prema riječima Stanimira Staneva, zamjenika Ministra unutarnjih poslova, ozlijeđeno je 12 ljudi, četvoro odraslih i osmero djece, prenosi Nova.rs. Jedno dijete i jedna odrasla osoba imaju teške ozljede.

Stanev je izjavio kako je autobus prevozio djecu s odmora u Crnoj Gori. Nije komentirao uzroke nesreće.

Svjedok nesreće rekao je za bugarske medije da su svi koje je vidio u vozilima Hitne pomoći bili pri svijesti, no dodao je kako je primijetio jedno dijete i dvije odrasle osobe u jako lošem stanju. 

Žena koja je putovala tim autobusom, a predstavila se kao Nataša, izjavila je za Nova.bg da je do nesreće došlo kada je jedan od roditelja htio sjesti na prednje sjedalo, kraj vozača. Okrenuo se da otvori sjedalo i pri tome je okrenuo volan. 

Mnogi prolaznici su se zaustavljali kako bi pomogli unesrećenima do dolaska vozila Hitne pomoći, pet ekipa Vatrogasnih jedinica i pet ekipa MUP-a Bugarske.

VIDEO: Ovo su žrtve pomahnitalog ubojice u Crnoj Gori:

Komentara 3

ZD
ZDRU
07:05 15.08.2022.

Najkraći put iz Crne gore do Srbije vodi preko Bugarske? Valjda su bili na Crnom moru...

Avatar Moodleen
Moodleen
23:06 14.08.2022.

I u Belgiji se prevrnul autobus, al nije imal srbijanske tablice, pa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije