Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Pretukli poznanika srpske nacionalnosti jer je držao pravoslavne ikone na regalu

Karlovačka bolnica od danas smanjuje “hladni” program, nema pregleda za sve koji nisu hitni
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
27.01.2022.
u 21:28

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru protiv njih je ovih dana podiglo optužnicu

Dvojica muškaraca optužena su za tešku tjelesnu ozljedu poznanika srpske nacionalnosti počinjenu iz mržnje, zbog čega im prijeti do osam godina zatvora. Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru protiv njih je ovih dana podiglo optužnicu. Riječ je o muškarcima u dobi od 38 i 42 godine s bjelovarskog područja.

Njih se tereti da su u noći između 11. i 12. studenoga lani u stanu žrtve u Bjelovaru brutalno pretukli čovjeka koji je završio u bolnici. Kako doznaje portal Danica.hr, vidjeli su pravoslavne ikone na njegovu regalu.

"Tereti ih se da su u stanu oštećenika, nakon što su na regalu vidjeli određene vjerske ikone, zbog netrpeljivosti prema osobama druge nacionalnosti, počinili navedeno kazneno djelo. Okrivljenog 38-godišnjaka se tereti da je u više navrata rukama i nogama udario oštećenika u predjelu glave i tijela nazivajući ga pogrdnim nazivom, dok ga je 42-godišnjak u više navrata nogom udario u rame. Oštećenik je zadobio tešku tjelesnu ozljedu”, otkrivaju u bjelovarskom državnom odvjetništvu u kojem kažu da je optužnica nepravomoćna.

Komentara 13

DU
Deleted user
23:27 27.01.2022.

Dobro zasto je meni „Moderator“ izbrisao komentar? Sto se krsi u komentaru „ ako je ovo istina, maximalna kazna je zasluzena!“ Vi ste zakonom vezani misljenja respektirati ukoliko nisu povrijedena i uvrijedena necija osobnost ili vasa „kuca pravila“. U ovomom komentaru Nema ni jednoga ni drugog elementa. Zabranjeno je bristati komentare jednostavnom samovoljom!

Avatar gracanica
gracanica
21:57 27.01.2022.

Zivotinje...

LL
lijepa_li si
22:50 27.01.2022.

jb.t ovi ateisti su postali gori od fašisfa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije