Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKA AKCIJA

Uhićena braća zbog prijetnji načelniku Udbine, njihov otac i dalje u bijegu

PIXSELL
27.01.2022.
u 11:06

Kaznena prijava će biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Lički policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 31-godišnjakom iz Perušića koje se sumnjiči da su 20. siječnja 2022. godine u Udbini prijetili 35-godišnjaku iz Udbine vezano uz njegov rad i položaj kako bi ga uznemirili i ustrašili.
 
Oni su uhićeni, te će biti  predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava će biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da se radi o Baji Amiću (31) zvanom Bajica i njegovom bratu Darku Amiću (26), sinovima Darka Amića zvanog Dragi. Njihov otac je i dalje u bijegu. Oni su prijetili načelniku općine Udbina Josipu Seučeku, jer je on sudjelovao u popisivanju konja lutalica nakon nesreće u koju je izazvala stoka koja tumara tim područjem i koja je navodno u njihovom vlasništvu. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:32 27.01.2022.

A zašto niste napisali da se radi o ljudima koji dobivaju milijune kuna poticaja...od adzja...

PP
pavisic.pajo
11:39 27.01.2022.

U svakom slučaju sve konje treba pohvatati i zatvoriti.Do konačne presude.

TM
trade_mark
11:37 28.01.2022.

kriminalna organizacija: pustimo da institucije rade svoj posao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije