Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provodila se kontrola

Hrvat u Austriji agresivno htio spriječiti policijsku pretragu auta, tvrdio da je službenik pijan

Police car parks in front of the Austrian federal chancellery, in Vienna
LISI NIESNER/REUTERS
27.01.2022.
u 15:27

Hrvat je prijavljen Državnom odvjetništvu u Grazu i Okružnoj upravi u Leibnitzu za nekoliko kaznenih djela i prijestupa

Hrvat (26) koji živi u Leibnitzu agresivno je pokušao spriječiti policijsku provjeru vozila u srijedu u austrijskoj općini Gralli. 

Tamo se na parkiralištu sportskog igrališta provodila kontrola i policijski službenici su oko 22.45 sati htjeli provjeriti automobil 26-godišnjaka. On je agresivno pokušao odgurnuti jednog od policajaca i odvući ga od vozila te je zamolio svog suputnika da mobitelom snimi sve što se događa, piše Fenix magazin

Hrvata je policijski službenik nekoliko puta upozoravao i tražio da prestane s agresivnim ponašanjem. Osumnjičeni je tada tvrdio da policajac zaudara na alkohol, a automobil je pretražen tek uz potporu još jedne policijske patrole. U pretrazi je pronađena i zaplijenjena manja količina marihuane. 

Hrvat je prijavljen Državnom odvjetništvu u Grazu i Okružnoj upravi u Leibnitzu za nekoliko kaznenih djela i prijestupa.

Policajac kojeg je Hrvat opružio da zaudara na alkohol napravio je alkotest te je utvrđeno da mu je razina alkohola bila 0,00 promila

VIDEO Nestali pomorac Petar Marčinko, došao s jugoslavenskim pasošem po putovnicu: Nestao je prije 30 godina, a pronađen živ i zdrav u Španjolskoj

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
16:49 27.01.2022.

Da i što ? Pa ako je čovjek i Hrvat to ne znači da su svi Hrvati u Austriji takvi pa sada to treba na sva zvona . Znam puno ljudi koji su gori od tog Hrvata i ne spominje se njihovo podrijetlo i nisu Hrvati . Pitam se koji je smisao ovog članka ako se ne govori i o Austrijancima i njihovim prekršajima u Austriji ? Mislim da bi naše novine trebale imati vijesti iz Hrvatske i one spominjati na ovdašnje kriminalce kojih doduše ima podosta ali to se ne može iz Austrije nego ovdje iz Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije