Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR PONUDIO SCHMIDTOVIMA BESPLATNO LJETOVANJE

Pretučeni Nijemci još razmišljaju o Bajsovoj ponudi besplatnog odmora

Damir Bajs
Antonio Bronić
28.09.2009.
u 13:48

Članovi njemačke obitelji Schmidt, koji godinama ljetuju u Brelima gdje su prošlog ljeta bili pretučeni, zbog čega su napustili Hrvatsku, zahvalili su Bajsu na besplatnom ljetovanju otkrivši da nisu htjeli davati izjave o tome koliko je naša zemlja sigurna za turiste.

S članovima njemačke obitelj Schmidt, koji su prije 11 dana ozlijeđeni nakon što su ih na plaži u Brelima pretukla petorica muškaraca, nakon čega su vrlo brzo napustili našu zemlju uz poruku kako se neće vraćati, uspio je kontaktirati ministar turizma Damir Bajs kako bi im ponudio besplatno ljetovanje iduće godine.  

Ministar je zaprimio pismo njemačke obitelji Schmidt u kojemu su mu zahvalili na ponuđenom besplatnom ljetovanju. Prema Bajsovim riječima njemački turisti koji su godinama ljetovali u Brelima i ovog ljeta postali žrtve nemilog incidenta bili su ugodno iznenađeni ovom ponudom.
 
Također su ministru otkrili da su ih nakon napada mnogi mediji tražili izjave o incidentu te ih htjeli intervjuirati na temu koliko je Hrvatska sigurna zemlja, što su oni odbili.
 
No, za razliku od odbijanja ponude za očitovanjem u javnosti, obitelj Schmidt još se nije očitovala prihvaća li besplatno ljetovanje u Hrvatskoj koje im je prvi čovjek hrvatskog turizma ponudio.
   
Inače, nemili događaj u kojem se našla obitelj Schmidt, koja ljetuje u Brelima već tridesetak godina, dogodio se nakon prigovora na prebrzu vožnju BMW-om 46-godišnjeg Mladena Šošića, koji se vratio s pomagačima i napao ih palicama.

Ključne riječi

Komentara 5

SO
Somelier
14:23 28.09.2009.

I šta je sada sa tim Mladenom Šošićem i njegovim pomagačima.Pošto nigdje nisam pročitao da su kažnjeni, vjerojatno će i oni dobiti besplatno ljetovanje. U Hrvatskoj zemlji čudesa sve je moguće.

Avatar Svećenik
Svećenik
14:39 28.09.2009.

mogao im je bajs aranžirati i susret sa mirkom filipovićem...

TN
terra_nuova
18:41 28.09.2009.

\"SOMELIER\" pita : \"I sto je sada sa razbojnikom Sosicem?\". Dragi moj \"Somelier\",nista se njemu nece desiti.Pa on je tipican castan RVACKI branitelj,dobar je on covjek,ali eto,malo nervozan,znas ono PTSP,a i sinovi su mu nesto zivcani,valjda isto iz rata.A takvih je danas u RH-oj oko 3 milijuna. Nadam se samo,da ce ti turisti,do sada dokazani nasi prijatelji,odbiti sramotnu ponudu inteligentnog Bajsa.Taj njihov \"lijepi\" dozivljaj ne moze izbrisati boravak u nekom hotelu,u strahu,da ce ih opet netko od dicnih \"branitelja\" prebiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije