Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNO JE NESRETNA

Srušili zid kuće da bi iznijeli ženu tešku 490 kg: 'Želim živjeti'

Argentinka
Foto: Twitter
16.11.2017.
u 11:48

Hina/PKod Isabelle već godinama nema radosti življenja i iznimno je nesretna

Argentinski vatrogasci bili su prisiljeni srušiti zid kuće kako bi iz nje iznijeli 490 kg tešku ženu te je odvezli u bolnicu na liječenje, prenijeli su lokalni mediji. 

Tridesetdvogodišnju Isabellu koja živi u Rosariju, smještenom 340 kilometara sjeverno od Buenos Airesa, iz kuće su iznijeli na krevetu pričvršćenom za kamion službe civilne zaštite.

Kod Isabelle već godinama nema radosti življenja i iznimno je nesretna. Neki dijelovi njezina tijela u potpunosti su bez osjeta, a zbog ekstremne debljine na nogama su joj se pojavile izrasline.

"Oduvijek sam pretila. Zbog diskriminacije kojoj sam bila izložena napustila sam školu. Kasnije sam nastavila školovanje kako bih postala netko. No danas se to čini nemogućim", rekla je novinarima. 

Isabela je prije osam godina težila 130 kilograma, no nakon očeve smrti pala je u depresiju. 

"Želim se liječiti, izliječiti i živjeti", rekla je prije nego što su je vatrogasci odvezli u lokalnu bolnicu u Rosariju. 

Argentinka
1/11

 

Komentara 2

SC
schwertransport
16:28 16.11.2017.

dovoljno je bilo da prdne i zid bi se srusio

ST
Startrack
13:21 17.11.2017.

Ja se nebi smijao na genetski bolesnu zenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije