Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO NEVREMENU

FOTO Štene u rupi provelo 20-ak sati, spasili ga vatrogasci

s
Foto: Facebook/Sklonište Pokupsko Cerje - volonteri
1/7
13.11.2017.
u 22:15

Štenac je bio jako preplašen te je odbijao prići vatrogascima da ga izvade

Sisački vatrogasci uz pomoć komunalnih redara i djelatnika Skloništa za životinje Cerje Pokupsko uspjeli su u ponedjeljak popodne spasiti štenca koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak upao u duboku rupu, nastalu prilikom radova na toplovodu u sisačkom predgrađu Caprag

Po nevremenu i kiši štenac je u rupi, iz koje se nije mogao sam izvući, bio 20-ak sati, dok ga nije primijetio netko od prolaznika i obavijestio centar 112. Prvi na mjesto događaja stigli su komunalni redari, pa djelatnici Skloništa, a onda su u pomoć pritekli i vatrogasci koji su otkopali betonski blok, podigli ga pajserom i napravili veći otvor.

s
1/7

Štenac je bio jako preplašen te je odbijao prići vatrogascima da ga izvade, stoga su odlučili pustiti da ga strah prođe te je ubrzo malac sam izašao.

Preuzeli su ga, uplašenog i iscrpljenog, djelatnici Skloništa Cerje Pokupsko te je zbrinut na suho i toplo.

Komentara 2

NA
Narcis660
23:58 13.11.2017.

Ovo je nesto najljepse sto danas procitah!Svaka vam cast i dokaz da jos uvijek ima dobrih ljudi.Hvala vam na ovakoj gesti

AR
Armagedon
08:46 14.11.2017.

jest baš lijepa vijest, samo sam htjela vidjeti sliku pasića, mogli su ga slikati siroče malo kad su ga izvadili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije