Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović

'Presuda generalima bacila je drugo svjetlo na rat'

josip
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
16.11.2013.
u 10:08

Pozdravio je odluku Ustavog suda u dijelu gdje se obrazlaže važnost zaštite obiteljskog života

Prilikom obilaska Smotre sveučilšta u Zagrebu predsjednik Ivo Josipović kazao je da je jedna od najvažnijih reformi usklađivanje tržišta rada i obrazovnog sustava te da je potrebno više tehničkih i prirodnih studija, ali i jačanje humanističkih.

Pozdravio je odluku Ustavog suda u dijelu gdje se obrazlaže važnost zaštite obiteljskog života odnosno da referendum ne smije ugroziti ničiji obiteljski život.

Komentirajući godišnjicu presude generalima kazao je kako je riječ o važnom datumu jer je presuda bacila drugo svjetlo na rat obzirom da je opovrgnula navode iz optužnice.

>> Prisjetite se dana kada su oslobođeni Gotovina i Markač

Komentara 15

CV
crna vrana
13:17 16.11.2013.

Nisu se svi radovali !Takve je Dujmović do kraja razgolitio kao kriptoimplementatore Memoranduma 2 SANU-a. Da je bio u pravu pokazalo je vrijeme. Takvi su danas otvoreni zagovornici ćirilizacije Hrvatskog podunavlja i Vukovara. Nisu to samo raznorazni braceki pusići , teršelićke i pupavci koji su se tada javno i otvoreno ispričavali svojim prijateljima štrbcima, nego su tu i mnoge duge prodane hrvatske duše s Griča , Pantovčaka i Prisavlja . Ne zaostaju za njma ni kompartijski i velikosrpski trabanti uredno porazbacani po gotovo svim mainstream medijima. Priželjkivali su osudu Hrvatske i Tuđmana, ali im je časni sudac Meron pobrkao njihove sotonske zamisli. Hrvatska je tako nakon Bljeska i Oluje obranjena od drugog memorandumskog agitpropa. Međutim, medijska agresija na Hrvatsku , njene branitelje i njen katolički puk se nastavlja nesmanjenom žestinom. Valja nam izdržati !

NA
Nadalinaaa
10:48 16.11.2013.

U mraku podruma po kojima su se skrivali mnogi današnji vrhovnici nije bilo dovoljno svjetla, pa nisu ni znali što se zapravo u DR-u događa. Na vezi su stalno imali KOSovsku i UDBAšku centralu koja im je tumačila zbivanja na ratištu. Tako su napokon na današnji dan prošle godine saznali da je Hrvatska vodila pravedan obrambeni rat. Svjetlo istine je napokon probilo i do njih.

Avatar GASTARBEITER
GASTARBEITER
10:22 16.11.2013.

Vama je trebala presuda da vam baci NOVO svjetlo na rat,a nama je DR bio i ostao svijetla tocka povijesti jer smo tako,u krvi i muci,izborili samostalnost i slobodu.Nazalost bili smo prisiljeni ratovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije