Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnik Ljubičić:

'Ništa se novo nije utvrdilo i zašto su onda ukidali raniju presudu Paravinji?'

Paravinja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.02.2015.
u 13:57

Na današnjem ročištu na Županijskom sudu u Šibeniku koje je bilo zatvoreno za javnost nazočili su prometni i telekomunikacijski vještaci

Na Županijskom sudu u Šibeniku nastavljeno je suđenje Draganu Paravinji, ubojici maloljetne Antonije Bilić, koji je prvom presudom osuđen na 40 godina za teško ubojstvo i pokušaj silovanja, no Vrhovni sud naložio je ponovno suđenje i ponovno utvrđivanje po pitanju pokušaja silovanja. Paravinja ponovno nije nazočio raspravi nakon što je prije dva ročišta zbog stalnih vrijeđanja suda udaljen s rasprave. Potvrdio nam je to odvjetnik obitelji Antonije Bilić, Vinko Ljubičić i dodao da su na ročištu zatvorenom za javnost nazočili prometni i telekomunikacijski vještaci koji su, kako je rekao, detaljno i temeljito utvrdili da se kamion s prikolicom Dragana Paravinje kretao područjem uz mjesto na kojem su pronađeni posmrtni ostaci maloljetne Drnišanke. 

– Ništa se novo nije utvrdilo u odnosu na ono što je sud ranije utvrdio i stvarno se pitam zašto je trebalo ukinuti raniju presudu – rekao nam je Vinko Ljubičić. 

Za 18. , 25., i 26. ožujka zakazana su ročišta preostalim vještacima. 

– Tada se ponovljeno suđenje privodi kraju i očekujem da će presuda biti možda i u travnju – zaključio je Ljubičić. 

>> Paravinja opet uspio sabotirati suđenje 

>> Dragan Paravinja progutao tri žileta iz zatvorske trgovine, prebačen u bolnicu

Komentara 5

DU
Deleted user
15:31 24.02.2015.

Suđenje parasvinji nije političko suđenje, suđenje nekom Srbinu.. Suđenje parasvinji je suđenje jednom umno poremećenom manijaku koji je očito vrlo inteligentan kada je par mjeseci zavlačio policiju.. pokušaj silovanja u Bisni, pa svoju susjedu u Vojvodini, pa malu Antoniju uu Hrvatskoj... da ga Bosanci nisu primili u svoje šake ne bi propjevao... ovako, njima je priznao, nama se ruga.. eto što ti je demokracija, on ima sva prava, a svojim je žrtvama sve oduzeo... tu ne smije biti milosti, i nadam se da će ga kolege robijaši dočekati spremni...

Avatar Baroudeur
Baroudeur
18:55 24.02.2015.

Koliko to sve kosta za jedno .ubre koji ne vrijedi cak ni metak koji je zasluzio! Kako primijenti ludska prava na takvu zivotinju?

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
16:49 24.02.2015.

Zasto ovakvim ljudima RH ne pomaze kao sto Kina,SAD,Indija pomazu svojim sugradanima ovakvog karaktera???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije