Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično ubojstvo

Prerezao vrat prijatelju jer mu nije htio natočiti rakiju

Rakija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
02.06.2014.
u 07:42

Lazarikić je odbijao bilo što jesti te je uslijedila prepirka koja je ubrzo prerasla u tučnjavu

–  Molim te, nemoj me zaklati, zapomagao je Borislav Stević (49) iz sela Korbovo kod Kladova u Srbiji dok ga je preksinoć oko 21 sat prijatelj Jovica Lazarikić (21) iz Grabovice kuhinjskim nožem ubadao u vrat, a potom zaklao, javlja Blic.

Ubojstvo se dogodilo u dvorištu kuće Marije Caranović (72) u Grabovici, s kojom je Stević živio u izvanbračnoj zajednici. Policija je uhapsila Lazarikića zbog ubojstva i određen mu je pritvor u trajanju od 48 sati.

Mještani objašnjavaju da je Lazarikić pripit došao kod Stevića, s kojim se često družio i pio. Od susjeda je tražio rakiju. Stević je odbio točiti mu alkohol kazavši da prvo mora nešto pojesti. Nudio ga je večerom i bio je uporan.

–  Rakiju ću ti naliti kasnije, kada budeš jeo – poručio mu je Stević.

Lazarikić je odbijao bilo što jesti te je između njih nastala prepirka koja je ubrzo prerasla u tučnjavu. Već pripit, Lazarikić je dohvatio nož koji je bio na stolu ispred prijatelja te njime domaćina ubo u  grudi i potom mu prerezao vrat.

>> Svjedok: Ikica se u krivo vrijeme našao na krivom mjestu

Komentara 3

SS
sokac sa drave
17:26 03.06.2014.

Napravio je nevjerojatnu gresku.Rakijasu nuditi jelo a ne prije dati rakiju znaci sam sebi presuditi.Rakija valja natasce (na prazan zeludac), jer kada jedes rakija vise ne ide tako glatko.Poslije jela ide pivo ili vino ako vas ne pati zgaravica.

IM
Immanuell
13:20 03.06.2014.

Treba ga ostaviti da se istrijezni i onda kad bude potpuno svjestan svega oko sebe, treba ga prebiti kao mačku, pa kad opet dođe k sebi, isto mu uraditi što je on napravio "prijatelju". Da vidi prije nego ode na onaj svijet kako je to krasan osjećaj. Đubre.

JA
jamanuša
21:50 03.06.2014.

triba njega kod prote da ga on onom svojom poznatom lopatom ispovidi, tj, istra đavla iz njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije