Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
coca-cola cup 2019.

Prepuna dvorana u Rugvici na turniru malog nogometa

Foto: Coca Cola
1/12
26.01.2019.
u 17:21

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa

Prvi kvalifikacijski turnir Coca-Cola Cupa 2019. Zagrebačke županije održao se danas u sportskoj dvorani osnovne škole Rugvica s početkom u 10 sati.

Sportska dvorana u Rugvici danas je bila gotovo premala za sve ljubitelje malog nogometa i njihove navijače koji su se okupili na prvom ovogodišnjem kvalifikacijskom turniru Coca-Cola Cupa. Okupljene učenike pozdravili su gospodin Robert Munđer, predsjednik zajednice športskih udruga i Tihana Butorac, predstavnica Plazma Sportskih igara mladih.

Foto: Coca Cola

''Općina Rugvica puno ulaže u programe namijenjeni djeci i sportu i veselimo se nadolazećoj Turneji radosti u proljeće'', izjavio je gospodin Munđer. U sklopu ceremonije otvorenja Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih mladih predao je donaciju sportske opreme osnovnoj školi.

Mlade nogometaše iz svoje općine podržala je i Ana Munić, predsjednica općinskog vijeća Rugvice.

Napete nogometne utakmice igrale su se u dvije kategorije: U15 i U18, a pobjedničke ekipe: Cola i  Medenjačići plasirali su se na županijsku završnicu Zagrebačke županije. Predstavnici svih ekipa sudjelovali su i u natjecanju u tehniciranju, a pobjednici su osvojili majice s potpisom Marcela Brozovića, hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Foto: Coca Cola

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u 10 sportova: Coca- Cola Cup u nogometu, mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika.

Ove su godine srušile sve rekorde po broju natjecatelja i sudionika. U 2018. godini organizirale su sportska natjecanja u više od 220 gradova i mjesta u regiji i okupili više od 170.000 sudionika.

Snaga Igara su upravo njeni sudionici, osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele regije, više od milijun i pet stotina sportaša koji su u 22. godine osjetile što su to sport, druženje i zabava.

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

 “Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/

 ''Coca-Cola Cup Hrvatska'': https://web.facebook.com/CocaColaCupHrvatska/

 i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/

>> Pogledajte video o Luki Modriću na dodjeli Zlatne lopte

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije