Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTA U TROGIRU

Zabranili mu igrati jer navija za Dinamo: Evo što je on poručio

Dinamo - Hajduk
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
31.12.2018.
u 13:03

Nakon svega reagirao je i Dinamo koji je najoštrije osudio zabranu nastupa igraču.

Vratar futsal kluba Bonito iz Kaštela nije smio zaigrati na XIV. Memorijalnom malonogometnom turniru Pere Beršan – Jeva u Trogiru jer navija za Dinamo!

Taj su razlog njegovoj momčad predočili organizatori turnira iz Kluba navijača Torcide Trogir uoči polufinalne utakmice turnira protiv Punte iako je on već odradio dvije utakmice.

Na kraju je njegova momčad istrčala na teren u polufinalu, no nakon početnog zvižduka samo su se minutu zadržali na terenu, pa pružili ruku protivnicima i otišli u svlačionicu.

– Osjećam se tužno i razočarano zbog svega ovoga. Ne mogu vjerovati da se na jednom turniru memorijalnog karaktera osuđuje nekoga zbog kluba za koji navija – rekao je za Slobodnu Dalmaciju 17-godišnjak koji je iz straha želio ostati anoniman.

– Dugo sam se radovao ovom turniru i žao mi je da se nekog diskriminira zbog drukčijeg mišljenja koje ni u jednom trenutku nisam isticao, a kamo li provocirao. Jednostavno navijam za Dinamo i ne vidim zašto bi to drugima predstavljalo problem.

Inače, nakon svega je reagirao i Dinamo koji je najoštrije osudio zabranu nastupa igraču.

– Pogotovo su nam neshvatljive fizičke prijetnje koje je maloljetni mladić doživio nakon što je organizatorima potvrdio da je navijač Dinama. GNK Dinamo kontaktirao je mladića koji iz razumljivih razloga želi ostati anoniman te ga pozvao da bude gost našeg kluba na utakmici s Viktorijom Plzen 21. veljače u Maksimiru. Duboko se nadamo kako je ovo tek izolirani incident manje skupine te da će javna osuda spriječiti takve i slične stvari u budućnosti – poručili su iz Dinama.

>> Pogledajte i video o novom Dinamovom stadionu

Ključne riječi

Komentara 85

UM
umnjak
13:29 31.12.2018.

Tu organizaciju treba tretirati kao teroristicku jer to i jesu. Teroriziraju, napadaju, ugrozavaju ljude.... gdje je drzavni aparat?

DU
Deleted user
13:45 31.12.2018.

Pitajte Petrova , Bulja , Grmonu sto misle o ovome, nece reci nista, jer nesmiju se izjasniti kad je pitanje o Torcidi i Hajduku, a da je odgovor usmjeren prtotiv istih!!

DU
Deleted user
13:34 31.12.2018.

Ja sam navijač Osijeka a Dinamu želim sve naj bolje u Evropi da ide do vrha!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije