Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heroji na djelu

Preplivali ledenu rijeku i spasili napuštenog psa

spasili psa
Foto: Facebook
27.02.2018.
u 13:27

Članovi Kluba podvodnih aktivnosti Drava iz Varaždina spasili su psa koji je završio na slapištu ispod brane u Šemovcu

Članovi Kluba podvodnih aktivnosti Drava iz Varaždina spasili su psa koji je završio na slapištu ispod brane u Šemovcu.

Pozivu u pomoć nakon pronalaska napuštenog psa odazvala su se četvorica članova, i unatoč snijegu i temperaturi debelo ispod nule, Marko Savić i Nikola Podhraški preplivali su rijeku i spasili psa.

"Oni su reagirali bez obzira na noć, bez obzira na hladnoću, bez obzira na opasnosti.... Dečki, naklon do poda!", jedna je od poruka na Facebooku. Ženku mješanca netko je ostavio izvan naselja i pitanje je bi li preživjela da ju nisu spasili hrabri članovi KPA-a Drava.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
Krotila
14:06 27.02.2018.

heroji na dijelu

DU
Deleted user
14:12 27.02.2018.

Svako malo pa vjesti o psima. Šta je sa ostalim životinjama? Ko će danas spasiti npr. predivnu telad koja će biti pobijena u klaonicama a koju ćemo sutra tranširanu kupovati u dućanima i onda fino sladiti brke. Uredu je spasiti i psa ali bi bilo puno bolje spašavati recimo stare i napuštene ljude. Takvih vijesti uopće ne vidim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije