Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ REDOVA SDSS-A

Preokret u rekonstrukciji: Nova potpredsjednica Vlade bit će Anja Šimpraga

Milorad Pupovac u Šibeniku je posjetio crkvu Svetog Spasa u koju je sinoć provaljeno
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
26.04.2022.
u 16:31

Šimpraga u ime SDSS-a već godinama sudjeluje u komemoracijama obitelji čengić koju su u njezinoj, Šibensko-kninskoj županiji ubili pripadnici vojske tzv. Krajine

Iako se u političkim kuloarima i javnosti spekuliralo imenom Snježane Vasiljević, nova potpredsjednica Vlade iz SDSS-ove kvote bit će potpredsjednica stranke Anja Šimpraga.

Potvrđeno nam je to iz SDSS-a, u kojem ističu kako je riječ o osobi koja, unatoč mladosti, ima političkog iskustva i koja se iskušala i na lokalnim i na parlamentarnim izborima. Šimpraga u Saboru mijenja sadašnjeg potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, a u SDSS-u ističu kako ima podršku stranke i zajednice.

Šimpraga će, očekuju u njezinoj stranci, nastaviti politiku kontinuiteta u izgradnji međunacionalnog povjerenja, razumijevanja i uključivosti, a podsjećaju da je potpredsjednica SDSS-a u više prigoda slala pomirljive poruke, ne samo kad je riječ o Srbima, nego i o drugim manjinama.

Šimpraga u ime SDSS-a već godinama sudjeluje u komemoracijama obitelji Čengić koju su u njezinoj, Šibensko-kninskoj županiji ubili pripadnici vojske tzv. Krajine.

>> VIDEO Plenković: Čovjek je patološki lažljivac. On je manipulator, proruski nastrojen

Komentara 22

DU
Deleted user
18:16 26.04.2022.

Bravo bre plenki 😂😂

DU
Deleted user
18:09 26.04.2022.

Umjesto da ode u pržun hrvatski Sir Oliver je valjda po logici kontinuiteta unaprijeđuje valjda zato jer pozna sve sudionike i metode u kriminalnom dijeljenju para hrvatskih poreznih obveznika!

ST
stefj
17:26 26.04.2022.

A eto i Vučićevog člana vlade...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije