Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegao ozljedama

Preminuo svećenik Kotorske biskupije Jurendić ozlijeđen u požaru

Kotor
Foto: /DPA/PIXSELL
12.05.2019.
u 13:45

Vatrogasci koji su odmah intervenirali na licu mjesta su našli teško ozlijeđenog svećenika kojem su već pokušali pomoći građani.

Svećenik Jakov Jurendić preminuo je u nedjelju od posljedica ozljeda koje je zadobio u požaru 11. svibnja, priopćeno je iz Kotorske biskupije.

Po priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova, svećenik Jakov Jurendić (71) teško je ozlijeđen u eksploziji plina i požaru koji je u subotu oko pet sati izbio u kući u vlasništvu Crkve u Kaluđerovini kod Tivta.

Vatrogasci koji su odmah intervenirali na licu mjesta su našli teško ozlijeđenog svećenika kojem su već pokušali pomoći građani.

Hitnom pomoći Juretić je prebačen u Opću bolnicu u Kotoru, a potom u Klinički centar u Podgorici.

Svećenik Jakov Jurendić služio je kao član Družbe Isusove više od 50 godina.

Pogledajte i video Akcija spuštanja muškarca iz zazidane kuće

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:29 12.05.2019.

@ dalmatia.. bio sam u Boki Kotorskoj... nažalost- 1929.g je pripojena Crnoj Gori... sada oni otočić Sveti Juraj prekrstili u Sv.Đorđe.. to su ona dva otočića nasuprot Perasta, Sv.Juraj i otočić Gospe od Škrpjela... u svakom slučaju, tko ima priliku neka obiđe..... stvarno se kako veliš ima što za obići....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije