Naslovnica Vijesti Crna kronika

Umro 18-godišnji Britanac nakon naleta automobila na autocesti

U neposrednoj blizini mjesta nesreće je pješački most preko autoceste, kojim se sigurno može preći s jedne na drugu stranu odmorišta.
24. lipnja 2018. u 15:55 3 komentara 2250 prikaza
policija
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Osamnaestogodišnji britanski državljanin preminuo je u KBC Rijeka od posljedica nesreće sinoć na autocesti Rijeka-Rupa, kad je na njega, dok je pretrčavao prometnicu, naletio automobil.  

Sudar - nesreća na A3 Sudar na A3 Prešao na drugu stranu: jedan mrtav, jedan teže, a dvoje djece lakše ozlijeđeno

Kako je izvijestila PU primorsko-goranska, nesreća se dogodila 35 minuta nakon ponoći kod odmorišta Vrata Jadrana. Mladi Britanac je bez svijesti, s teškim ozljedama prevezen u KBC Rijeka, gdje je umro. 

 Doznaje se da je pretrčavao četiri traka autoceste, prema južnom dijelu odmorišta Vrata Jadrana, a autobus u kojem se vozio do tad se zaustavio sa sjeverne strane. Na njega je naletio osobni automobil riječkih registracijskih oznaka.

 U neposrednoj blizini mjesta nesreće je pješački most preko autoceste, kojim se sigurno može preći s jedne na drugu stranu odmorišta.

Stepenice NESREĆA Dječaku u zagrebačkom shopping centru ruka zapela u pokretnim stepenicama tragedija Muškarca u Splitu pregazila lokomotiva

 

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • Tihi:

    U principu je sam kriv ali kako poznam majčicu Hrvtsku nisu osigurali taj dio da se jednostavno ne moće tu pretrčavati . .. Nadalje što je tako mlad i tako glup -slijep naivan . nekulturan. Naime mora da je mislio ... prikaži još!io to je tajkva država gdje se tako to radi ali nije imao smisla za brzinu kao da je naivan jadna životinja sanula poznanvanja opasnosti prometa i fizike .....

  • modovisisajteMaraschino:

    prečica vodi u smrt kaže izreka, tragični slučaj ju potvrđuje. zbog žurbe i nepromišljenosti ode mladi život u nepovrat

  • LeandroZG:

    Odmoriste na rijeckoj obilaznici, s jedne strane je benz pumpa, a s duge pumpa i mcdonalds, iznad obilaznice postoji pjesacki most. Meni je skoro auto pregazio u Engleskoj jer uvijek gledamo lijevo, desno, lijevo, a kod njih kontra voze pa ... prikaži još! se treba kontra i gledati. RIP mate