Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Dječaku u zagrebačkom shopping centru ruka zapela u pokretnim stepenicama

Stepenice
Foto: Slavko Midžor
09.06.2018.
u 19:04

Voditeljica dućana u kojem se dogodila nesreća kazala je da je dječak gurnuo ruku u pokretne stepenice.

Dječaku u dobi od oko 3-4 godine danas je u trgovini u zagrebačkom trgovačkom centru City Centar East zaglavila ruka u pokretnim stepenicama, javlja Index.hr.

Na mjesto nesreće odmah su stigli hitna pomoć, vatrogasci i zaštitari, a traka je odmah zaustavljena. Dječaku su izvukli ruku i pružili su prvu pomoć. Težina ozljeda nije poznata, no kako doznaje Index, liječnici kažu da će djetetu biti dobro.

Voditeljica dućana u kojem se dogodila nesreća kazala je da je dječak gurnuo ruku u pokretne stepenice.

Komentara 4

CR
crocro
07:40 10.06.2018.

Tehnološki je napredak ako postoje pokretne stepenice da ljudi (naročito oni otežanog kretanja) ne moraju se penjati pješice na katove trgovačkih centara. No, taj tehnološki napredak treba biti takav da je funkcionalan za sve korisnike i da za korisnike ne može nastupiti nikakva šteta ili samoozljeđivanje. Samo 100% sigurne pokretne stepenice mogu se staviti u funkciju. A ako nisu potpuno sigurne za djecu i odrasle, onda na ulazu na pokretne stepenice treba stajati upozorenje da se stepenice mogu koristiti na osobnu odgovornost te upozorenje od mogućnosti ozljeđivanja, Na taj način bi se stvorio dodatni oprez kod roditelja djece ali i samih odraslih osoba. Ako u ovome slučaju nije bio nikakvog upozorenja a nastupilo je ozljeđivanje osoba, onda odgovornost preuzimna trgovački centar.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
22:34 09.06.2018.

Roditelji pazite na predškolsku djecu, nesreće se na ovakvim stepenicama svakodnevno događaju

Avatar dr. Evil
dr. Evil
02:28 10.06.2018.

ima na internetu snimka iz Kine žena je u podnožju pok.stepenica zakoracila i propala kroz rešetke i upala u mehanizam koji se vrtio i nisu je spasili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije