Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretrčavao cestu
Povratak na članak

Umro 18-godišnji Britanac nakon naleta automobila na autocesti

U neposrednoj blizini mjesta nesreće je pješački most preko autoceste, kojim se sigurno može preći s jedne na drugu stranu odmorišta.

Komentari 3

MO
modovisisajteMaraschino
18:11 24.06.2018.

prečica vodi u smrt kaže izreka, tragični slučaj ju potvrđuje. zbog žurbe i nepromišljenosti ode mladi život u nepovrat

VL
LE
LeandroZG
15:35 24.06.2018.

Odmoriste na rijeckoj obilaznici, s jedne strane je benz pumpa, a s duge pumpa i mcdonalds, iznad obilaznice postoji pjesacki most. Meni je skoro auto pregazio u Engleskoj jer uvijek gledamo lijevo, desno, lijevo, a kod njih kontra voze pa se treba kontra i gledati. RIP mate

VL
MX
Mister X
19:33 25.06.2018.

U principu je sam kriv ali kako poznam majčicu Hrvtsku nisu osigurali taj dio da se jednostavno ne moće tu pretrčavati . .. Nadalje što je tako mlad i tako glup -slijep naivan . nekulturan. Naime mora da je mislioio to je tajkva država gdje se tako to radi ali nije imao smisla za brzinu kao da je naivan jadna životinja sanula poznanvanja opasnosti prometa i fizike .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.