Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja želja

Preminula samo nekoliko sati nakon što joj se kći udala

vjenčanica
Foto: ilustracija
15.06.2014.
u 12:47

Lisa Moore željela je vidjeti svoju djecu kako se vjenčaju, stoga njezina kći nije otkazala vjenčanje

Teško bolesna Britanka Lisa Moore prije smrti je željela vidjeti svoju djecu kako ulaze u brak. Stoga se njezina kći Sophie Steans (22) udala na dan kada je 45-godišnja Lisa odvedena u bolnicu gdje je i preminula nekoliko sati nakon vjenčanja, prenosi Birmingham Mail.

- Medicinske sestre su rekle da su mamine posljednje riječi bile "moja se kći danas udaje, što je za mene poseban događaj". Drago mi je da sam joj ispunila posljednju želju - rekla je Sophie, kojoj je tragičnu vijest rekao otac Kevin jutro nakon vjenčanja.

- Na svadbi smo plesali cijelu noć. Nitko mi ništa nije rekao, no znala sam da smo je taj dan izgubili - kazala je.

Sophie je noć uoči vjenčanja provela u roditeljskoj kući. Njezina je majka otišla spavati nešto ranije kako bi bila odmorna tijekom vjenčanja. Međutim, Sophie i Kevin ujutro su otkrili da joj se stanje pogoršalo.

- Uoči vjenčanja se malo mučila s nogama, ali ništa nije ukazivalo na nešto loše. Uglavnom se brinula da neće moći pronaći par cipela koji bi joj odgovarao uz haljinu - rekla je Sophie.

Trebala je donijeti vrlo tešku odluku - otkazati vjenčanje ili ne.

- Želja moje majke bila je da se vjenčanje održi, a moj otac je donio hrabru odluku da ostane sa mnom i otprati me do oltara - rekla je Sophie.

>> Nisu htjeli reći mladenki: Pogledajte što im se dogodilo usred vjenčanja

Komentara 1

GO
goapsi
04:07 16.06.2014.

sudbina je takva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije