Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRED AMBULANTE

Preminula nakon pada sa 4 metra visokog zida u Omišu

Ministrica Nataša Tramišak i ravnatelj KBC Split Julije Meštrovć obišli gradilište Objedinjenog hitnog bolničkog prijema
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
03.02.2023.
u 16:31

Žena (67) je kod ambulante u Omišu ove srijede pala sa četiri metra visokog zida. Nakon pada prevezena je u KBC Split gdje je danas preminula. Za sada nema elemenata koji upućuju na kazneno djelo

U splitskoj bolnici preminula je žena koja je u srijedu poslijepodne pala sa četiri metra visokog zida kod ambulante u Omišu, izvijestila je u petak splitsko-dalmatinska policijska uprava.Kako se navodi u policijskom izvješću nesreća se dogodila u srijedu, 1. veljače oko 18 sati.Mediji otkrivaju da je sa četiri metra visokog zid nedaleko ambulante koji nije zaštićen ogradom pala 67-godišnjakinja iz Kučića. 

Ozlijeđena osoba je nakon pada prevezena na pružanje liječničke pomoći u KBC Split a, kako stoji u policijskom izvješću, naknadno je u  bolnici preminula. U događaju za sada nisu utvrđeni elementi koji upućuju na kazneno djelo. Na mjestu događaja obavljen je očevid i obaviješteno je državno odvjetništvo, kazali su u policiji.

>> VIDEO: Policija: Svih petero prijavljenih imalo alkohola u krvi, HZJZ naveo da su zadobili lakše ozljede

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije