Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donje Orešje

Preminula jer je na nju pala prikolica na kojoj je bilo pet žena

nesreća
Foto: Robert Anić/PIXSELL
04.07.2014.
u 15:39

Do nesreće je došlo kada je traktor na uzbrdici krenuo unazad

Marija K. (75), najstarija od pet žena koliko ih se u četvrtak oko 15 sati vozilo na prikolici traktora, preminula je nakon što se prikolica prevrnula i pala na nju u Donjem Orešju pokraj Sv. Ivana Zeline.

Do nesreće je došlo kada je traktor na uzbrdici krenuo unazad. Na prikolici se s preminulom nalazila i njezina kćer.

>> Staricu pregazio traktor dok je vozio unazad

Komentara 3

MX
Mister X
18:41 04.07.2014.

Odkada je to dozvoljeno u jednoj uređenoj državi EU ? transport ludi i žena u prikolici kao da su svinje ili krumpiri !?

ZA
zagorjedotokia
16:44 04.07.2014.

Novinar, autor, što li već ponovno u školu i to u magareću klupu! Jel se prevrnula ili je od nekud pala? Razlika je bitna. Pasti može jabuka sa grane, čaša sa stola...auto ili prikolica se nogu prevrnuti. Pasti mogu samo ako su bili podignuti iznad svojeg prirodnog položaja ili okruženja. Čovjek može pasti jer je prirodno da ide ispravno, prikolica NE. Prije ukljućivanja jezika u pogon obavezno uključiti i mozak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije