Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usamljen u gomili
Povratak na članak

Zoran Milanović sam zapljeskao Mesiću i Josipoviću

Milanović je prilikom zvižduka Mesiću i Josipoviću prvo došapnuo nešto Mesiću da bi zatim sam zapljeskao.

Komentari 171

EL
EliteTeam2015
17:11 15.02.2015.

toliko su cijenjeni i mesic i josipovic ,,,da nitko na njih nije ni obracao paznju osim naravno milanovica,,,od toliko nazocni jedan jedini je zapljeskao....ha haha,,,zaista smijesno,i vrlo vrlo jadno,,,josipovic bi imao neke sanse dalje u politici,,,ali samo kad bi se odmaknuo od milanovica sdp-a i koalicije i mesica,,ovako je,,,imao samo zviduke,i negodovanje,od nazocnih na spomen njegovog imena zar josipovic to i sam ne vidi nije mi jasno,,,zasto jednostavno i javno ne kaze da je za njegov poraz kriv licno milanovic,,,i sdp sa koalicijom,,,kad bi to izrekao javno,,,mislim da bi mu se mnogi priklonili i imao bih jos vecu potporu medju gradjanima,,,ovako je samo jedan od gubitnika,,sto se tice milanovica,,,on je danas sa svojim ponasanjem napravio politicko samoubistvo,,samo vidim da on to jos ne zna,,,ali vrata za izlaz mu se otvaraju,,izaci ce i nikada vise nece uci na ta vrata a niti onaj tko je uz njega i sa njime,,

VL
DU
Deleted user
17:07 15.02.2015.

Kao onaj vic kad na radiju sluša da netko vozi u suprotnom smjeru na AC i prozbori: Ma da samo jedan, stotinu ih ima!

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
17:47 15.02.2015.

Leko se na trenutak zamislio bi li zapljeskao, pa je čak i on odustao...

VL
ZG
zorbas.grk
17:16 15.02.2015.

Ha ha ha nas slucajni briselac

VL
DR
drugPlenky
17:24 15.02.2015.

Tolika je razina potpore koju obojica imaju, Milanoviću neće nitko pljeskati

VL
BU
bubimir
17:16 15.02.2015.

velika je sreća što nije izglasano dodjeljivanje ureda bivšem premijeru a za prijašnje pogreške će se pobrinuti sama priroda odnosno protok vremena

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
17:43 15.02.2015.

Mesiću niju niti Josipović zapljeskao, niti Josipoviću Mesić. Njima dvojici jedino Milanović. Toliko o njihovoj politici.

VL
DR
drugPlenky
17:25 15.02.2015.

Mislim da su još pljeskali Jadranka Kosor i Drago Prgomet

VL
DU
Deleted user
17:55 15.02.2015.

osim..toga pljeska podrske..maloga mirka..je ste li primjetili..cinicke podsmjehe..velikoga slavka vicemahera..tako da sve skupa..tipicno..za gerilu crvenih kmera..podlo i podmuklo..

VL
Avatar salaso
salaso
18:09 15.02.2015.

Ja sam pljeskao Mesiću ,kad je išao na službena putovanja...redom...kina..tajland...kuba....sve zemlje od strašnog gospodarskog interesa od kog i danas imamo koristi...

VL
DR
drugPlenky
17:52 15.02.2015.

Jadničko mamin, neće još dugo ni on ni njegova Vlada

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
18:43 15.02.2015.

Uvijek kontra i uvijek nepristojan kad nije po njegovom. Nekoliko puta tijekom govora nove hrvatske predsjednice je šaptao sa mesićem, to se jednostavno ne radi, svatko od nas može imati ovakvo ili onakvo mišljenje o nekome, ali doza poštovanja mora postojati, jer je to odraz same osobe. Svašta je rekao za novu predsjednicu, a opet je morao pružiti ruku i čestitati, rođeni gubitnik koji nikad ne razmišlja dva tri koraka unaprijed, nego samo u tom trenutku. Umjesto da se bazirao na socijalnoj politici, on se preko medija navlačio sa ljudima u kolicima, te svašta i o njima govorio, svećenicima, itd, čak je i Josipović rekao da su sproveli neke mjere koje danas provode prije izbora, možda bi rezultat bio drugačiji, toliko o velikom znanju jednog malog milanovića. Iako ta mjera otpisa dugova po nekakvim čudnim kriterijima i činjenicom da ti dugovi nikad ne bi mogli biti naplaćeni, imali bi pozitivan efekt u društvu. Ništa ne zna, sa svakom odlukom kasni, a iznimno bezobrazan i bahat, za takvo ponašanje je potrebna zaleđina, koju on realno nema, ali je uvjeren da ima. Djela čovjeka govore više od praznih riječi, nitko od nas ne zna kako će nova predsjednica u pet godina, ali moramo ju poštovati, suze u očima dokazuju da joj je stalo, hoće li uspjeti u obećanjima, vidit ćemo. U svakom slučaju, kada stavimo milanovića sa strane, ovo je bila najljepša priredba do sad, bila je zastupljena sva kultura i povijest hrvatskog naroda, opet ponavljam, čak i predsjednica nije mogla ostati ravnodušna na tu sliku. Iznimno ponosan na činjenicu da sam pripadnik hrvatskog naroda, a koga smeta neka pate i dalje, jer je problem u njima, državu i narod ne možeš promjeniti, možeš samo otići. Široko im vrata otvorena

VL
PE
perfa57
19:35 15.02.2015.

Na žalost Hrvata, čovjek se sve više gubi i ima reakcije uvrijeđenog pubertetlije.

VL
Avatar IzdajaHag
IzdajaHag
18:18 15.02.2015.

Budući srba nije bilo osim vučka ,a tko bi normalan pljeskao ovoj dvojci?Oni su nam u ovih 15 godina napravili toliko štete da boli glava .

VL
BL
Blekpanther
19:37 15.02.2015.

Covjek je vjerojatno na nekakvim tabletama,posmatrajte ga kako odlazi sa inauguracije moji bi u Hercegovini rekli "koda ga gone" ne pljesce kad drugi pljescu a onda on pljesce kad nitko ne pljesce, nedaj Boze nikada vise takvog ni u jednoj stranci!!!

VL
GO
gorandizdarevic7
17:26 15.02.2015.

Sapienti sat

VL
NE
neos
18:24 15.02.2015.

Šapnuo mu je : samo neka zvižde, ti ideš u utorak u Rusiju pa ćeš ih zajebati ! , a onda je sam sebi počeo pljeskati kako se toga sjetio. O čemu se radi ? Mesić ide u utorak zajednoo sa onim uhljebom iz svog HNS-a ministrom gospodarstva u posjet Rusiji i dogovarati neke poslove. Na poziv nekoga iz Rusije. Pošto Predsjednici mandat još ne počinje sve je to u režiji lignje na odlasku. To mu je zadnji potez za naštetiti Hrvatskoj. Rusija je pod embargom i članicama EU nije do potpisivanja nikakvih aranžmana sa Rusijom. Tako je dogovoreno. No opet u stilu lex Perkovic zlotvori hoće izigrati EU. Eto zato je Zoka pljeskao. Naravno, to treba spriječiti bolje nego liječiti.

VL
LI
lika64
18:28 15.02.2015.

A nitko nije spomenuo kako je Josipović iz sveg grla pjevao Lijepu našu, osobno prvi put sam vidio da pjeva himnu...

VL
DU
Deleted user
19:01 15.02.2015.

Netko u klin a Zoki, baš uvijek i u svemu, u ploču. Zato smo tu gdje jesmo nakon njegove "uspješne, svijetle i poštene" tri godine.

VL
I0
ivica_01
17:10 15.02.2015.

ljigo

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.