Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usamljen u gomili

Zoran Milanović sam zapljeskao Mesiću i Josipoviću

Zoran Milanović sam plješće Mesiću i Josipoviću
Foto: HRT/Screenshot
1/3
15.02.2015.
u 16:52

Milanović je prilikom zvižduka Mesiću i Josipoviću prvo došapnuo nešto Mesiću da bi zatim sam zapljeskao.

Izabrana predsjednica Kolinda Grabara Kitarović u svom inauguracijskom govoru zahvalila se i bivšim predsjednicima Stjepanu Mesiću i Ivi Josipoviću nakon čega su se začuli uzvici negodovanja iz publike.

>> Sa suzom u očima Grabar Kitarović prisegnula za Predsjednicu Republike Hrvatske

Zanimljivo je i da baš nitko od visokih uzvanika iz prvih redova nije niti kurtoazno zapljeskao bivšim predsjednicima. Nitko osim aktualnog premijera Zorana Milanovića. Milanović je prilikom zvižduka Mesiću i Josipoviću prvo došapnuo nešto Mesiću da bi zatim sam zapljeskao. 

>> Zašto smo trebali Kolindu Grabar Kitarović, a ne Ivu Josipovića?

 

Komentara 171

EL
EliteTeam2015
17:11 15.02.2015.

toliko su cijenjeni i mesic i josipovic ,,,da nitko na njih nije ni obracao paznju osim naravno milanovica,,,od toliko nazocni jedan jedini je zapljeskao....ha haha,,,zaista smijesno,i vrlo vrlo jadno,,,josipovic bi imao neke sanse dalje u politici,,,ali samo kad bi se odmaknuo od milanovica sdp-a i koalicije i mesica,,ovako je,,,imao samo zviduke,i negodovanje,od nazocnih na spomen njegovog imena zar josipovic to i sam ne vidi nije mi jasno,,,zasto jednostavno i javno ne kaze da je za njegov poraz kriv licno milanovic,,,i sdp sa koalicijom,,,kad bi to izrekao javno,,,mislim da bi mu se mnogi priklonili i imao bih jos vecu potporu medju gradjanima,,,ovako je samo jedan od gubitnika,,sto se tice milanovica,,,on je danas sa svojim ponasanjem napravio politicko samoubistvo,,samo vidim da on to jos ne zna,,,ali vrata za izlaz mu se otvaraju,,izaci ce i nikada vise nece uci na ta vrata a niti onaj tko je uz njega i sa njime,,

DU
Deleted user
17:07 15.02.2015.

Kao onaj vic kad na radiju sluša da netko vozi u suprotnom smjeru na AC i prozbori: Ma da samo jedan, stotinu ih ima!

Avatar WindFucker
WindFucker
17:47 15.02.2015.

Leko se na trenutak zamislio bi li zapljeskao, pa je čak i on odustao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije