Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19

Premijer se testirao na koronavirus, nalaz je negativan

Zagreb: Andrej Plenković održao je konferenciju za medije u Banskim dvorima
Jurica Galoic/PIXSELL
26.10.2020.
u 09:45

Podsjećamo, jučer je objavljeno kako je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac pozitivna na koronavirus

Sukladno preporukama epidemiologa, predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je jučer testiranje na prisutnost koronavirusa.

Nalaz je negativan.

Podsjećamo, jučer je objavljeno kako je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac pozitivna na koronavirus. Zbog njezina sudjelovanja na sastanku u Vladi u subotu određena je mjera samoizolacije dvojici ministara – Josipu Aladroviću i Tomislavu Ćoriću.

Komentara 31

DU
Deleted user
10:35 26.10.2020.

Kao što vidimo, većina komentara je negativna. Za svakog tko prati situaciju oko sebe, a i općenito stanje nacije, to uopće nije čudno. Ali, treba se zapitati: zašto je ovaj članak uopće otvorena za komentiranje? Kome je u interesu da ljudi pljuckaju po premijeru, ismijavaju ga, poneki i vrijeđaju? Vidite li vi mediji koliko ste dvolični i pokvareni? I onda ćemo se svi raskokodakati i sjatilti oko takozvanog "govora mržnje", a najveći katalizatori "govora mržnje" ste upravo vi mediji! A ako netko napiše nešto (po vašoj procjeni) nepodobno, dijelite žute i crvene kartone! Pitam još jedanput: ZAŠTO JE OVAJ ČLANAK OTVOREN ZA KOMENTIRANJE??? Ako mi ovo obrišete, samo ćete potvrditi da je tako kao što sam napisao...

DD
ddh
10:22 26.10.2020.

Nevjerojatna je kolicina mrznje, koja se sipa prema Premijeru. To nema veze sa zdravom pamecu. To su histerija i paranoja u najbizarnijem obliku. Ali usprkos svemu ti prostaci koji dolaze vjerojatno iz redova navijaca Skore, Grmoje i Milanovica, nece mjenjati Premijera. Pametna vecina stoji i dalje iza Premijera.

PO
Polarus
09:50 26.10.2020.

a ovo mu je bila prilika da postane bar u nećemu pozitivan... al stigne još... biti će još konatakata sa zaraženim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije