Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci o premijerovom istupu:
Povratak na članak

Premijer želi pokazati da mu napadi ne mogu ništa, da vlada situacijom

Premijer je održao prilično osebujnu konferenciju za medije na kojoj je, dotičući se i drugih aktualnih tema, na trenutke koristio i posprdan, ismijavajući ton

Komentari 51

CE
cenzura
21:17 11.10.2019.

Puhovski - stručnjak??????? vtf

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
21:40 11.10.2019.

Koliko je ozbiljno da netkome sude novinari koji su konstantno s one strane eticnosti i profesionalizma. I jos kao vrhovni sudija vjecni Zarko Puhovski izabran od strane tih i takvih novinara jer kritizira na novinarima pozeljan nacin.

VL
BR
Brontops
21:10 11.10.2019.

Plenkovic je u vise navrata argumentirano srusio idiotske pokusaje insinuacije prema njemu osobno, prema nekim ministrima, prema Vladi uopce, pa tako i ovaj put. ”Strucnjaci” koji po tko zna koji put ”ocjenjuju” Plenkovica nisu mu u niti jednom podrucju svoje strucnosti niti do gleznja. Plenkovic nije, mozda, postupio diplomatski, ali kad te netko iz dana u dan povlaci za sako, pukne ti film, skines sako i das mu ga. Ili mu s osmjehom na licu cvrstom rukom prljavu sapu.

VL
KA
kapunjohan
22:06 11.10.2019.

HNS i manjinci su stjerali HDZ u kut a učitelji nasjedaju , tako da Plenkoviću ništa drugo ne ostaje, nego novi izbori. Izbori su slaba opcija za državu i za prosvijetare .Nova vlada bit će jednako nestabilna i izložena ,,političkoj korupciji,, zaradi potrebnih glasova manjih stranaka. U vrijeme nestabilnosti ,,prosvijetari,, mogu zaboraviti na svoje ultimatume/ neko vrijeme/ a država će pred presjedanjem EU ispsti nezanesljiva, banana država. Prosvijetari nebi smijeli dozvoliti ,da ih politički iskoristi HNS i zato bi morali poručiti HNS , da ukoliko preko njih misli rušiti vladu , da će u tom primjeru pristati na dogovor što ga nudi Plenković . To je jedini način ,da ove godine izboriju nešto i da ne daju da ih svojata ni jedna politička partija, jer oni su u službi hrvatski građana i hrvatske države i žele da i ih oni priznaju i daju im pripadajući status. Jedino takvim stavom će im porasti ugled u narodu a ne nasjedanjem bilo kojoj stranku jer to im građani nebi oprostili.

VL
MA
Markos
20:51 11.10.2019.

Plenkovć vam je samo argumentirano pokazao činjenice. I važne neka budu samo činjenice a ne preobračanje činjenica. Dali nije činjenica, da je taj isti "kum" bio "kum" i tada kad su ga na tu istu poziciju instalirali Vesna Pusić, Yusipović i Milanović? Zar nije? Zar tada to nije bila tema? Nije bitno? Nije važno? E itekako je važno. Nemojte se praviti blesavi.

VL
NA
navijeke
21:52 11.10.2019.

Nije mi jasno i nikad mi neće biti jasno na koji način je osoba koja je zbog dokazanog falsificiranja zbivanja na ICJ proglašena nevjerodostojnom - vrlo obziran način da ukažeš kako je netko bezočni lažljivac - i osoba koja je na kraju (doduše, pritisnuta dokazima) sama na ICJ priznala kako je fabriciranje dokaza protiv Hrvatske počinila za novac, postala osoba koju se pita za mišljenje, štoviše politički analitičar. U državi koja drži do sebe takva osoba nikad više ne bi bila u prigodi javno djelovati, a u većini zemalja svijeta bi za svoje postupke i kazneno odgovarala.

VL
Avatar Narod
Narod
23:59 11.10.2019.

Plenkovic je jos jako milostiv prema ovakvoj oporbi i takozvanim medijima, zasluzuju puno gore!

VL
DU
Deleted user
21:00 11.10.2019.

Premijer Andrej Plenković bio je veličanstven i nedostižan u odnosu na one koji su stajali ispred njega.

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
21:15 11.10.2019.

Dakle Stručnjak Puhovski nam otkriva da je famozni sukob interesa zapravo tek imidž, percepcija. Dakle zašto mi u stvari plaćamo to famozno povjerenstvo, zbog nečeg što je samo fikcija u nečijoj glavi? Je li možda uloga povjerenstva stvarati tu percepciju , i služiti kao jezičac na vagi političkih igrica? Da li je Plenkovič iznosio nebitne stvari, ili se povjerenstvo bavi nebitnim stvarima, ili su nebitni komentari stručnjaka?

VL
KU
Kultura
21:40 11.10.2019.

Zarko puhovski

VL
MA
magnum2013
09:07 12.10.2019.

Ova politička elita postaje nezanimljiva, ali i beskorisna. Svakodnevno slušamo nekulturne izjave i uvrede. Što znači Plenkovicćeva izjava da će Miru Bulja predložiti za veleposlanika u Londonu? Roditelji mu nisu valjda bili u mogučnosti da ga školuju. Gdje su radili bilo je valjda manje novaca nego u kasi JNA. Kad je počeo domovinski rat nije proglašen anemičnim već se uključio u obranu domovine. Ne otkriva spomenike sa Bandićem da bi skoro 30 godina nakon rata dokazao da je heroj. Ipak mi imamo vođe koje smo zaslužili i birali. Tako nam treba.

VL
KO
korektor1619
22:23 11.10.2019.

Rušenje Plenkovića jednako je rušenju Hrvatske, jer taj čovjek je spasio Hrvatsku sa ruba ponora, bankrota, nakon komunjarske pošasti

VL
BR
Brankko
03:39 12.10.2019.

Zanimljivo. Pravnik koji kaže da ispitivanje njegova "sukoba interesa" pravno nije u redu, svojevremeno je rekao da je s dokumentacijom Lovre Kuščevića pravno sve u redu. U redu.

VL
ST
stefj
10:58 12.10.2019.

Povjerenstvo nije stručno, već političko tijelo, pa ne znam što se neki čude donesenim odlukama. Odluke se ne donose po zakonu, već prema političkom trenutku i odnosima snaga... A uvijek mi je interesantno čitati te samozvane stručnjake, najbolji su oni koji objašnjavaju govor tijela, ton i slično. Kakva je razlika između njih i npr. one osobne trenerice koju su nedavno optužili za nadriliječnje? Nema neke velike... Sve te stvari koje nemaju neku čvrstu znanstvenu osnovu su podložne proizvoljnoj interpretaciji, naročito kod nas. A mediji to prikazuju kao nekakvu činjenicu i prilažu mišljenje pojedinca kao nekakav dokaz.

VL
VV
vvencl
11:12 12.10.2019.

Kako tom covjeku nije neugodno, kako ga nije sramota. Milione bacaju na neradnike, nestrucnjake na vaznim mjestima, na uhljebe, a za tamo gdje treba, za tamo nema... I ja svasta pitam.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
22:22 11.10.2019.

Navodno je splav pronađen u Atlantiku

VL
Avatar bobdog
bobdog
00:14 12.10.2019.

Neka nam živi lopovska,lažovska i fašistička gomila koja se odaziva sa kradeze

VL
PE
pežo
21:57 11.10.2019.

kada čovjek ničim izazvan baca bisere i misli da je smiješan-žalosno za slušati i gledati

VL
ES
espiritosanto
21:43 11.10.2019.

HDZ ne smije biti talac jednog čovjeka - A.P. 2016.

VL
BR
Brankko
03:41 12.10.2019.

nisam..robot piše: "netkome", "sudija", "izabran od strane". što li je to?!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.