Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF HOSTELA DEMANTIRA MIGRANTE
Povratak na članak

'Nigerijci su bili kod nas, putovnice smo im vratili odmah. Odjavili su se pa na kraju tražili još jednu noć'

Načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno oštro je odbacio navode mladića da ih je policija izvukla iz tramvaja i prebacila u Bosnu. Ničeno je istaknuo da su im u Bosni ponudili povratak kući u Nigeriju.

Komentari 64

DU
Deleted user
19:17 05.12.2019.

Nekako mi je dojam kako nikome iz medija nije ni palo na pamet kako nigerijanci lažu. Ali su svi mediji, manje ili više, upitnim "obrađivali" sve informacije koje su došle iz Hrvatske policije. Meni osobno se pojavljuje sumja da uu svemu sudjeluju neke "nevladine organizacije" - iste one koje su optuživale Hrvatsku policiju da su ocu oduzeli djevojčicu koja nikada nije ni postojala. Da li je itko došao na ideju - u ovom brzom komunikacijskom vremenu - kontaktirati institucije u Nigeriji, propitati se jesu li dotićni doista studenti??

VL
L3
luka_37
19:10 05.12.2019.

Goni to što dalje..

VL
Avatar hvala_što_pušite
hvala_što_pušite
19:31 05.12.2019.

natjecatelji u stolnom tenisu! zbilja? a da nisu možda iz nigerijske bob reprezentacije?

VL
CE
cenzura
19:37 05.12.2019.

jučer sam napisao da me ne brinu ova dvojica kojima je jedini cilj bio zbrisati u Evropu (ali ih je izgleda netko zaj.....).Više me brinu razni Ostojići, Inbexovci, Mirovne studije, Yutarnjaši, Tomići, Pofuci............ koji neprestano optužuju policiju i vlastitu državu i koji bi vlastitu mater prodali za malo samopromocije kao veliki "ljudskopravaši".

VL
OO
oo8787
19:54 05.12.2019.

Žele azil? Deportirajte ih prvim avionom nazad u Nigeriju.

VL
OB
ObrenM
20:03 05.12.2019.

Garavi Lazovi premazani svim mastima,dosli igrati "djepni biljar". Pljucaju po policiji i narodu debelo pomognuti raznim nevladinim udrugama.Te se nisu niti cule, nakon objave istine o nepostojucoj kcerki lazova,koji je zlouporabio povjerenje Hrvata.

VL
Avatar RuAF
RuAF
19:42 05.12.2019.

Zašto nitko od novinara sada ne traži izjavu jednog našmrkanog gradonačelnika koji se požurio osuditi postupanje Hrvatske policije?

VL
KA
kapunjohan
19:52 05.12.2019.

Treba znati da su migranti u velikoj stiski i spremni su na sve da ostvare svoj cilj. U te poslove su upleteni i veliki novci , krijumčari , bande i mnogi drugi , pa i razne ,,humanitarne,, udruge koje se preko toga finansiraju. Zato treba očekivati mnoge ,,podvale,, policiji i državi ali žalosno je kako se na to odzivaju mediji , pravobraniteljica koja sa takvim primjerima nebi trebala imati ništa, i mnogi drugi. Žele vjerovati svakom migrantu a ne našoj policiji i to je žalosno.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
19:53 05.12.2019.

Nije mi jasno zasto tolika medijska paznja ovom slucaju? Dva potencijalna ilegalna imigranta su upucena u smjeru iz kojeg su i dosli, i prica je gotova! Koga to vise interesira?

VL
Avatar puky
puky
19:58 05.12.2019.

Koliko shranja zbog ove dvije propalice. 'Ebote pa tko može povjerovati da su im poštom poslane putovnice u divlji kamp"vučjak" u divljoj državi bih? Danas odgođeno ročište u procesu stoljeća todoriću i društvu jer jedan od njih nije uredno primio poziv za sud a ove bitange bez problema u divljini primaju pakete?!?! Ma mrš' .....

VL
AU
autoritet
21:41 05.12.2019.

Treba ispitati i Miletića, gradonačelnika Pule - on je rekao da su im oni poslali pozivnice za turnir, dakle i on sudjeluje u krijumčarenju ljudi.

VL
ŠT
ŠtoReći
20:38 05.12.2019.

kako vi ne znate napisati jedan člana o tome kako bosanci prebacuju migrante u Hrvatsku i huškaju ih ....hoćemo li to doživjeti? hajde mjesec dana svaki dan po jedan članak samo malo redoslijd riječi mijenjajte

VL
DU
Deleted user
20:21 05.12.2019.

Što je to s ovom zemljom, da ima toliko onih koji jedva čekaju da iskažu svoj prezir spram nje? Jel' ima to igdje drugdje na svijetu? Pa gdje bi se u normalnom svijetu na ovakvu budalaštinu dva mutna lika nalijepili kojekakvi domaći još mutniji likovi i sva sila ovakvih medija kakve mi imamo?! Pa normalno da nam ne ide. I ne trebaju nam više vanjski neprijatelji.

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
19:51 05.12.2019.

Ma članovi reprezentacije u alpskom skijanju Nigerije...

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
19:59 05.12.2019.

Treba dobro ispitati krijumčare ljudi koji su očito povezani s nekima u Puli.

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
19:37 05.12.2019.

Trebala je naša policija to automatski deportirati van RH a ne da se još opravdavaju soroševim plaćenicima (čitaj većini medija u RH) jer su provodili zakon-nije tu stvar u boji kože, kao što sada mediji laprdaju, već o nasilnoj islamizacijiji Evrope pod dirigentskom palicom korumpirane NWO klike koja drma Evropom-nećete dugo razbojnici!!!

VL
DU
Deleted user
20:14 05.12.2019.

Žele nazad u Hrvatsku gdje su ih maltretirali?Zanimljivo Meketiću?

VL
CE
centirion
01:32 06.12.2019.

Koja prozirna ljevičarska priča o sirotim sportašima Nigerijcima! Nudili im karte i povratak u Nigeriju a oni odbili! Bacili putovnice pa traže azil u Hrvatskoj! Vjerujte mi policija zna šta radi i skine ima posla! GONI bandu!

VL
DU
Deleted user
21:26 05.12.2019.

Citav dan iz hostelskog lobija dogovarali sverc preko granice, i na kraju dogovorili ali u krivom smjeru :) Bas mi je drago, iskreno

VL
CR
CROLINDA
08:55 06.12.2019.

svi koji su za nakrcavanje Hrvatske ovakvima preporučujem da ih prime nekoliko u svoju kuću o svom trošku, neka izlože svoju ženskadiju ovakvim gostima pa neka nam onda kažu je li to ekonomski i kulturološki obdrživo i neka odgovore bi li bilo prišnije i normalnije najprije zbrinuti naše beskućnike i jadnike koji jedu samo makarone iz pučke kuhinje - .... ili hajdemo i mi naše beskućnike i siromašne poslati kao migrante u Tursku pa neka i njima EU šalje na račune novac za hranu, smještaj, školovanje.... kao što šalje ovoj rkovnoj muškadiji iz nezaraćenih zemalja.... a da su i i z zaraćenih zemalja vojnosposobni su što se ne bore tamo nego dezertirali u bolji život a žene i djecu i starčad ostavili u opasnosti- na što ćeš se vratit ako uteknu sva muškadija može li itko objasnit ovaj presedan s tako masovnim bijegom muškadije i to u zemlje čiju kulturu i vjeru mrze i smatraju neprijateljskom - i još im dati džabni život kao da su junaci a ne dezerteri - da su naši muški svi pobjegli ne bi bilo "svi Srbi u jednoj državi" nego bi bilo "Samo Srbi u jednoj državi" - nas danas ne bi uopće bilo

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.